Kort na het jaarlijkse evenement van New Music in 2022, en gedurende de start van 2023, zijn er een aantal nieuwigheden de revue gepasseerd. Om jou daar goed kennis mee te laten maken, organiseert de Brusselse AV-winkel een naar eigen zeggen te gekke dag waarbij muziek, beleving en gezelligheid de sleutelwoorden zijn. Op zaterdag 11 februari 2023 verwelkomen je ze alvast voor een heel aantal demonstraties.

Het programma ademt één en al muziek. Hieronder een greep uit het programma:

  • MBL 101 mk2 luidsprekers;
  • Voorversterker en PSU Nagra Classic;
  • In première de laatste nieuwe versie van de Krell Reference eindversterker;
  • Hoogwaardige AudioQuest bekabeling;
  • De 432EVO streamer (die een enorm succes kende tijdens de november show van New Music);
  • De top DAC Aqua Acoustics formula.

Voorts is er een top draaitafel te ontdekken én te beluisteren van het merk EAT. Deze zal voorzien zijn van een Van den Hul Crimson element, alsook een EAT REFERENCE (phono versterker). Voor het onderhoud van kostbare vinylplaten is de platenreiniger AUDIODESK PRO aanwezig. Heb jij altijd al willen luisteren naar master tapes op een professionele STUDER A80? Je bent van harte welkom bij New Music op zaterdag 11/02.

De heer antoine Furbur zal aanwezig zijn om al jouw vragen te beantwoorden met betrekking tot het merk MBL. Eveneens is er een première én presentatie van een nieuw NAIM systeem, bestaande uit de voorverster/streamer/DAC NSC222, de eindversterker AMP250 en een afzonderlijke power supply MPX300 met bijpassende NAIM bekabeling. Dit uitzonderlijk mooie systeem zal gebruikt worden om de nagelnieuwe TAD CE1 TX aan te sturen. Niet te missen.

De heer Manu Clarys is aanwezig als vertegenwoordiger voor de NAIM producten. Waar je wordt verwacht? Elsensesteenweg 343 – 345 in Brussel. Het team van New Music staat voor je klaar. Naast de muziek kan je op een laagdrempelige manier een babbeltje slaan met de specialisten, al dan niet onder het genot van een drankje. José LORO en de New Music equipe verwachten je.

Verkooppunten van het merk naim