Goed nieuws voor de muziekliefhebbers onder ons die ‘fan’ zijn van het audiomerk Advance Paris want importeur/distributeur Servi-Q laat weten dat de leveringen van een 3-tal producten gestart zijn. Twee exemplaren kunnen gezien worden als ‘on top off’ de succesvolle hybride modellen A10 Classic geïntegreerde versterker en MyConnect 150 All-in-One. Los van het feit dat er meer mogelijkheden zijn op vlak van connectiviteit, vallen deze toestellen voornamelijk op door de eindversterker die wordt ingezet. Benieuwd naar alle verdere details?

Zowel de hagelnieuwe A12 Classic als de MyConnect 250 onderscheiden zich door een Dual-Mono opgebouwde eindtrap die in staat is om een ‘muzikaal vermogen’ te leveren van maar liefst 280 Watt (bij 4 Ohm) en 190 Watt (bij 8 Ohm) per kanaal. Zoals eerder gezegd zijn de aansluitingen ‘talrijk’ te noemen. Ze speler dan ook niet voor niks op een dergelijk, uitzonderlijk hoog niveau.

Een belangstellende kan rekenen op HDMI-ARC en HDMI Audio-IN, Phono MM met instelbare waardes en MC High en Low, meerdere optische en coaxiale ingangen alsmede AES/EBU. Met andere woorden: completer dan dat kan haast niet. Analoge cinch en XLR ingangen, alsook twee instelbare hoofdtelefoonuitgangen, maken het geheel ‘af’.

Het staat als een paal boven water dat Advance Paris een lange historie heeft als het gaat om hybride designs voor CD-spelers. Er zijn eigenlijk altijd hybride CD-spelers in het assortiment geweest. Naast de Advance Paris X-CD1000-Evo is er nu een goedkopere hybride CD-speler in de vorm van de X-CD9 beschikbaar. Bij deze telg zijn de buisjes fraai in het frontpaneel geplaatst. De voeding is opgebouwd rond een ringkerntransfo dewelke zover mogelijk van het digitale circuit is geplaatst met de achterliggende gedachte: interferenties zoveel mogelijk minimaliseren.

De Advance Paris A12 Classic haal je in huis voor een adviesprijs van 2.695 euro. Gaat jouw voorkeur uit naar de MyConnect 250? Dan wisselt een dergelijk exemplaar van eigenaar voor 2.995 euro. Ben je in de markt voor een hybride CD-speler en heeft de X-CD9 jou weten te overtuigen? Dan moet je rekening houden met 799 euro.

Wil je meer weten over al deze apparaten? Surf dan zeker eens naar de website van Servi-Q en laat je verrassen door al het moois dat producten jou te bieden hebben.

Verkooppunten van het merk advance-paris