Poulissen Audio Video Center laat ons weten dat de nieuwste Accuphase E650, de opvolger van de E600 versterker demonstratie klaar staat in hun mooie luisterstudio’s te Roermond. Technisch gezien is dit toestel een totaal andere versterker waarin Accuphase een heleboel nieuwe innovaties heeft gestoken. Ben je al fan van Accuphase loont het zeker de moeite om een keertje langs te gaan en de nieuwe technologie maar vooral de nieuwe standaard van de Accuphase geluidskwaliteit te ontdekken.
In de Accuphase E650 komen innovatieve ontwikkelingen, hoogwaardige onderdelen en materialen samen. Met de superieure gebalanceerde volumeregeling van het AAVA-type en een drievoudige parallelle opstelling van krachtige MOS-FET’s in de eindtrap wordt een nieuwe standaard gezet. Verder maakt het eindversterker gedeelte gebruik van de nieuwste configuratie binnen de versterkertechniek om een gebalanceerde signaaloverdracht zo precies mogelijk door te geven. Dit resulteert in een geïntegreerde versterker met volledig perfect uitgebalanceerde configuratie van de ingangen tot aan de uitgangen. De krachtige voeding en lage impedantie-output circuits leveren 150 watt per kanaal en hebben een dempingsfactor van 800.
Bekijk hier de leuke unpacking video van Poulissen Audio Video Center

Specificaties van de Accuphase E650

  • Eerste geïntegreerde versterker met gebalanceerde AAVA volumeregeling
  • Pure Class A-werking (30 watt in 8 ohm)
  • Gegarandeerd lineair vermogen: 120 watt in 2 ohm, 60 watt in 4 ohm, 30 watt in 8 ohm
  • Uitgangstrap met krachtige MOS-FET’s in drievoudige parallelle push-pull-configuratie
  • Instrumentatie versterkerprincipe in eindversterker voor volledig gebalanceerde signaaltransmissie, aangevuld met MCS + topologie en current feedback amplification circuits
  • Sterke voeding met massieve hoogvermogentransformator en grote filtercondensatoren
  • Voorversterker- en eindversterkersecties kunnen afzonderlijk worden gebruikt
  • Numerieke indicatie van het volumeniveau

 

Verkooppunten van het merk accuphase