Met nog enkele weken te gaan, voor Audio Show iEar’ 2023 van start gaat, is het tijd om de schijnwerpers te richten op andere standhouders. Hier is een voorproefje van wat je kan ontdekken in de verschillende ruimtes.

Limelight Gallery

Op de eerste verdieping van de show vind je de Limelight Gallery. Hier komt kunst, muziek en liefdadigheid samen. De Lightpower Collectie, bestaande uit foto’s en originele albumhoezen van legendarische artiesten, wordt hier tentoongesteld en beheerd.

Liefdadigheid staat centraal. Waarom? Alle opbrengsten van tentoonstellingen en verkoop van kunstafdrukken en merchandise-artikelen gaan naar stichtingen zoals ‘Behind the Scenes’, ‘Backup – The Technical Entertainment Charity’ en ‘#handforahand’. Dit is een unieke kans om iconische kunstwerken te bewonderen en een goed doel te steunen. Meer weten? Je leest er hier alles over.

Masimo

Masimo, voorheen bekend als Sound United, herbergt enkele van de meest gerespecteerde namen in de hifi-wereld. Denk maar aan Bowers & Wilkins, Marantz, Classé en Denon. Dit jaar brengen ze het beste van hun portfolio naar de show. In twee ruimtes worden bezoekers ondergedompeld in de wondere wereld van deze prachtige merken. Hoogwaardige audiopresentaties staan centraal.

De nieuwe Signature luidsprekers uit de Bowers & Wilkins 800 Serie worden gepresenteerd. Deze exemplaren worden geflankeerd door elektronica van Classé, inclusief de nieuwe Delta Pre mkII. In een andere ruimte kan je als bezoeker kennismaken met nieuwe producten, zoals de Bowers & Wilkins 600 Serie en streaming audio-producten van Denon. De Marantz Model 50 en CD 50n niet te vergeten, inclusief de nieuwe hoofdtelefoonlijn van Bowers & Wilkins. Dit belooft een audiobeleving van topklasse te worden. Benieuwd naar alle verdere details? Bekijk dan zeker eens deze pagina.

Monitor Audio Nederland

Monitor Audio, bekend om zijn iconische luidsprekerlijnen zoals Bronze, Silver, Gold en Platinum, zal de spotlight richten op de nieuwe Platinum 3G-serie. Importeur Monitor Audio Nederland introduceert ook twee nieuwe merken, Pathos en Unison Research, die nu deel uitmaken van hun portfolio. Een andere ruimte zal gewijd zijn aan Transrotor, de Duitse fabrikant van high-end platenspelers. Er wordt gesproken over een indrukwekkende selectie uit hun collectie. Deze importeur levert topgeluid op elk niveau. Nieuwsgierig naar meer? Dan vind je hier ongetwijfeld wat je zoekt.

Music2

Importeur Music2 heeft een mooie reputatie opgebouwd als het gaat om high-end audioproducten. Ze hebben zelfs de iEar’ Show Award voor ‘Best Sound’ gewonnen. Dit jaar wordt het assortiment uitgebreid met de elektronica-componenten van het Nederlandse merk Van den Hul.

De show zal dienen als een podium voor de introductie van hun gloednieuwe The Grail SX, een vlaggenschip phono-voorversterker die de harten van analoge audioliefhebbers sneller zal doen kloppen. Verwacht ook een herwaardering van Van den Hul-kabels, die bekend staan om hun kwaliteit. Niet te missen!

Network Media Systems

Network Media Systems is gespecialiseerd in streaming en draagbare audio waarbij hifi-prestaties de draaipil vormen. Ze vertegenwoordigen topmerken zoals Roon, HiFi Rose, iFi Audio en Volumio. Dit jaar brachten ze ook Sennheiser naar Nederland en introduceerden ze nieuwe producten zoals de Ambeo Mini-soundbar. Bezoekers kunnen zich verheugen op de nieuwste streaming audio-oplossingen en high-end soundbars, evenals hoogwaardige hoofdtelefoons. Wil je dit aanschouwen met jouw oren én ogen? Je bent van harte welkom in de ruimte van Network Media Systems.

PAI Audio Video

PAI Audio Video vertegenwoordigt merken die audioprestaties afleveren van topklasse, in ruil voor betaalbare prijzen. Van Primare-apparatuur tot Audio Physic-luidsprekers en System Audio geïntegreerde, actieve en draadloze speakersystemen. Kortom: hun assortiment is zeer divers. Dit jaar brengen ze ook Home Cinema ‘in de mix’ met de Primare SPA25 AV-receiver. Deze telg staat naar eigen zeggen garant voor een ongeëvenaarde geluidskwaliteit, vooral dankzij Dirac Live. Jij als luisteraar kan uitkijken naar muziekdemonstraties (meerkanaals) met Primare en Audio Physic.

Met deze gevarieerde line-up van standhouders belooft Audio Show iEar’ 2023 een onvergetelijk evenement te worden voor alle audio- en videoliefhebbers. Mis deze kans niet om de nieuwste technologieën en producten te ontdekken én te ervaren. De show gaat door op zaterdag 18 en zondag 19 november in het Willem II stadion van Tilburg. De toegang is volledig gratis.

Verkooppunten van het merk bowers-wilkins