De nieuwe DP-450 CD-speler van Accuphase. Poulissen Audio Video Center in Roermond had de eer en het genoeg om op donderdag 22 juli 2021 dit mooie exemplaar hoogstpersoonlijk in ontvangst te mogen nemen. Recentelijk publiceerden ze een wel zeer leuke video waarin Paul Hattink (bezieler van Hi-Fine, internetradio Hi On Line en importeur van Accuphase Nederland) en Gerard Poulissen (Poulissen Audio Video Center) praten over de nieuwe DP-450. Nieuwsgierig?

Accuphase heeft 35 jaar besteed aan de ontwikkeling van CD-spelers in haar streven naar de beste CD-weergave. De DP-450 CD-speler combineert naar eigen zeggen een aantal innovatieve technologieën, waaronder een CD-drive mechanisme met een sterke geïntegreerde structuur en elastische dempers van hoge kwaliteit die de lensactuator beschermen tegen trillingen.

Lees ook


Hi On LineInternetradio Hi On Line van Paul Hattink groeit wereldwijd als boerenkool

 


 

En om het volledig af te werken (of beter gezegd, als kers op de ‘muzikale taart’): D/A-converters van het MDS+ type met vier parallelle circuits. De DP-450 haalt het volledige potentieel uit elke CD om een luisterervaring te bieden die u bijblijft. Dit exemplaar is trouwens de trotse opvolger van de DP-430.

Ben je benieuwd geworden naar wat voor leuks de DP-450 van Accuphase nog allemaal in petto heeft? Ga dan zeker eens langs bij een winkel in jouw buurt en laat je verassen. Kan je niet wachten? Geen probleem want je kan 24/7 terecht op de website van Accuphase om alles te ontdekken over dit belevingsapparaat.

Verkooppunten van het merk accuphase