Royole Corporation, een toonaangevende innovator en producent van de nieuwste generatie Human Machine Interfacetechnologieën, zoals geavanceerde flexibele displays, flexibele sensoren en slimme apparaten, presenteert zijn toonaangevende, volledig flexibele displays tijdens de komende IFA 2018-show voor consumentenelektronica in Berlijn. Royole is het enige bedrijf ter wereld dat flexibele beeldschermen op grote schaal produceert. Op volle capaciteit zullen er meer dan 50 miljoen eenheden per jaar worden opgeleverd.

“Terwijl gebogen schermen deze zomer de tech-trend waren, heeft Royole de volgende generatie volledig flexibele schermen ontwikkeld die om een pen kunnen worden gebogen,” zegt Dr. Bill Liu, oprichter en CEO van Royole. “Onze gepatenteerde, volledig flexibele displays zijn dun, lichtgewicht, oprolbaar en hebben een hoge resolutie en een hoge kleurverzadiging die een verbluffende beeldhelderheid en -kwaliteit bieden. Onze technici werken momenteel samen met meer dan 220 partners over de hele wereld om de manier waarop mensen interacteren met technologie te veranderen.”

Als onderdeel van het Royole Flexible+ platform zijn de flexibele schermen ideaal voor talloze toepassingen in verschillende productcategorieën. Waaronder:

  • Consumentenelektronica
  • Smart transport
  • Smart home
  • Sport en mode
  • Kantoor en onderwijs
  • Robotica

Deze categorieën zullen worden getoond op IFA, samen met producten die de vrijwel onbegrensde mogelijkheden voor flexibele technologie benadrukken. Zo worden de allereerste integraties van flexibele schermen in een hoge hoed en een ski-jack getoond.

Het bedrijf heeft duizenden intellectuele eigendomsrechten en belangrijke technische ervaring opgebouwd die alle aspecten van beeldschermproductie omvatten, inclusief materialen, verwerking, apparaten, circuits, elektronische systemen en moduleontwikkeling. Dit stelde Royole in staat om ‘s werelds dunste (0,01 mm) fullcolour flexibele beeldscherm in 2014 te introduceren.

De flexibele schermen van Royole worden geproduceerd op de enorme quasi-G6 massaproductiecampus van het bedrijf in Shenzhen, China, een 100% zelfontworpen R&D- en productiefaciliteit met een totale investeringswaarde van ongeveer $1,7 miljard.

Royole is te vinden in Hal 3.2, stand 129 op IFA 2018.