Heb jij een sfeervol belevingsproduct van Loewe in huis met een multiroom comptabiliteit? Goed nieuws. De fabrikant laat weten dat hun multiroom portfolio een Roon-certificering heeft ontvangen. Dit breidt de mogelijk van de Loewe multiroom serie verder uit. Tevens wordt er gezorgd voor de meest optimale audiobeleving, met inbegrip van een eenvoudige installatie.

Het Roon muziekbeheersysteem biedt uitgebreide mogelijkheden waardoor jij als luisteraar makkelijk kan navigeren, organiseren en luisteren naar je favoriete muziek. Al deze elementen integreren naadloos. Je kan het vergelijken met een soort online encyclopedie waarbij Roon elk denkbaar stukje muziekinformatie bundelt. Als dat niet handig is?

Artiestenfoto’s, credits, biografieën, recensies, songteksten, tourdata en componisten worden automatisch opgehaald. Binnen het systeem is alles met elkaar verbonden. Met andere woorden: het wordt een soort ‘navigeerbaar digitaal tijdschrift’ dat fungeert als muziekbibliotheek.

Je kan dit vergelijken met een genetwerkt multiroom audioplatform, perfect geschikt voor meerdere kamers en gebruikers. Waar jij op mag rekenen qua features? Een bit-perfecte weergave in een HighRes audiokwaliteit, DSD en PCM-upsampling. Er wordt ondersteuning geboden voor meerdere kanalen. Roon analyseert ook elk muziekbestand bij de eerste installatie. Als onderdeel van de analyse, maakt het systeem een overzicht van eventuele problemen met individuele muziekbestanden. Dit kunnen gebreken zijn, maar ook ontbrekende of onjuiste informatie, die vervolgens gecorrigeerd kan worden.

“The unforgettable 360° entertainment experience is rounded off by Loewe audio products. Engineered in Germany, the audio products are developed, tested and continuously optimized for a natural sound sensation by in-house technical specialists.”

Benieuwd welke producten van Loewe een Roon Tested certificaat ontvangen hebben?

Loewe multi.room amp

Loewe RoonDe krachtige Loewe multi.room versterker is een echte alleskunner en een probleemoplosser. Er wordt een brug gevormd tussen analoge, passieve luidsprekers en moderne, slimme multiroom oplossingen.

 

Loewe klang mr5, Loewe klang mr3 und Loewe klang mr1

Loewe RoonDe Loewe klang mr multiroom luidsprekers zijn naar eigen zeggen muzikale kunstwerken. Ze verspreiden muziek in het hele huis. Naast een eersteklas geluid en elegant design, maakt deze line-up indruk met een krachtig multiroom platform. Er is een integratie met talloze streamingdiensten mogelijk Het vermogensbereik loopt van 30 tot 180 Watt voor draadloos afspelen met één of meer luidsprekers (al dan niet verbonden via WLAN of Bluetooth).

Loewe klang bar5 mr & klang sub5

Loewe RoonDe Loewe klang bar5 mr soundbar in combinatie met de Loewe klang sub5 subwoofer staat garant voor pure helderheid met inbegrip van een vol bioscoopgeluid. De actieve 5.1.2 Dolby Atmos soundbar levert volgens Loewe een meeslepend 3D-geluid. De ‘totale muziekkracht’ bedraagt 440 Watt. Indrukwekkend!

 

Loewe klang bar3 mr

Loewe RoonDe compacte Loewe klang bar3 mr soundbar betreft een 3.1-kanaals geluidssysteem met 360 Watt, zeven frontluidsprekers en de geïntegreerde twin-drive subwoofer met dubbele basreflex. Dit alles kan modulair uitgebreid worden om een 5.1-kanaals thuisbioscoop te bekomen.

Prijzen en beschikbaarheid

De Loewe multi.room serie is verkrijgbaar bij geautoriseerde retailers. Hieronder een overzicht van de adviesprijzen:

  • Loewe multi.room amp: 999 euro;
  • Loewe klang mr5: 679 euro;
  • Loewe klang mr3: 559 euro;
  • Loewe klang mr1: 369 euro;
  • Loewe klang bar5 mr & sub5: 1.759 euro;
  • Loewe klang bar3 mr: 999 euro.
Verkooppunten van het merk loewe