Bij het Duits gevestigde audiobedrijf Theorie und Anwendung (T+A) staat alles in het teken van nieuwe ontwikkelingen. Daarom hebben ze bij de start van 2020 een nieuw product gelanceerd: de T+A MP 3000 HV MK II. Het is de opvolger van hun eerder succesvolle multi-source cd-speler MP 3000 HV.

Omdat het streamen een steile opmars kent, speelt T+A met de lancering van hun nieuwe speler hier ook sterk op in. Zo is de MP 3000 HV MK II uitgerust met een eigen ontwikkelde Streaming Client. Deze ondersteunt diensten zoals Deezer, Tidal en Qobuz. Maar even goed internetradiostations of podcast die te vinden zijn dankzij de T+A High-Res Streaming Board.

T+A MP 3000 HV MK II

Maar dit apparaat kent ook nog heel wat andere verbeteringen. Zo heb je ook toegang tot een goede tuner voor de ontvangst van FM of DAB+. Bovendien heeft ie een bluetooth-ontvangermodule aan boord om muziek te streamen vanaf je mobiele apparaat. Wat de T+A MP 3000 HV MK II nog speciaal maakt is het feit het Roon Ready is gecertificeerd.

De Digital Connection Board maakt het mogelijk om muziek (vanaf de digitale bronnen) af te spelen in de hoogst mogelijke resolutie. De verbinding met het thuisnetwerk via LAN, WLAN, USB-mastermodus en HD-streaming vanaf netwerkservers is vanzelfsprekend.

We hebben nog geen idee waneer de T+A MP 3000 HV MK II leverbaar zal zijn. We hebben ook nog geen officiele prijsinformatie ontvangen. We raden je aan om de website van T+A in het oog te houden.

T+A MP 3000 HV MK II

Verkooppunten van het merk ta