Het gerenommeerde HiFi merk Technics heeft zijn geliefde SL-1500C platenspeler vernieuwd met een elegante nieuwe afwerking die naadloos aansluit bij elke interieurstijl. Dit exemplaar kan jouw (luister)ruimte vullen met het warme, authentieke geluid van vinyl. Nu verkrijgbaar in prachtig mat wit, is de SL-1500C-W bijgewerkt voor 2023, met behoud van de innovatieve geluidstechnologie die Technics heeft voortgestuwd.

Ontwikkeld op verzoek van vinyl-liefhebbers die verlangen naar een design-georiënteerde, frisse esthetiek voor hun platenspeler, geeft het nieuwe ontwerp een klassieke HiFi icoon een nieuw leven.

“Uit onze ervaring met Limited Edition modellen hebben we gezien dat er veel vraag is naar aanvullende kleurversies van onze ontwerpen, vooral voor platenspelers. Veel klanten zoeken naar stijlvolle kleuralternatieven, die de minimalistische design taal van moderne, eigentijdse interieurs weerspiegelen.”

Aldus Frank Balzuweit, Senior Product Manager bij Technics Europe. De nieuwe witte kleur benadrukt de pure en simpele esthetiek van de SL-1500C waarbij alleen de meest noodzakelijke bedieningselementen die nodig zijn op een platenspeler, worden gebruikt.

Trouw blijvend aan de strakke, stijlvolle lijnen van Technics producten, combineert de SL-1500C-W hoogwaardige materialen, nauwkeurige constructie en vakkundig vakmanschap om een opvallend middelpunt te creëren dat de perfecte luisteromgeving voor de moderne muziekliefhebber compleet maakt.

Ondanks de minimalistische constructie staat de SL-1500C garant voor een uitstekende functionaliteit, gebruiksgemak en een schat aan functies voor vinyl-liefhebbers. Een voorgemonteerde cartridge en geïntegreerde phono EQ betekenen dat de installatie uiterst eenvoudig is, terwijl een automatische toonarm lift ervoor zorgt dat kostbare LP’s in onberispelijke staat blijven.

Als een vertrouwd merk voor zowel platenspeler aficionado’s als beginnende platenkopers, belichaamt de SL-1500C-W de toewijding van Technics aan audio-excellentie, met een geavanceerde direct drive motor en motor controle die zorgen voor een klassiek soepel vinylgeluid. De nieuwe witte versie van de SL-1500C is verkrijgbaar vanaf mei 2023 bij geautoriseerde Technics-retailers.

Verkooppunten van het merk technics