Tijdens het Apple event onthulde Tim Cook ‘TV’, een nieuwe app die alle video content van Apple TV synchroniseert met je iPhone en iPad.

Tijdens het Apple event maakte CEO Tim Cook niet enkel de nieuwe Macbooks bekend, maar ook een nieuwe app voor Apple TV, die eenvoudigweg ‘TV’ wordt genoemd. Het doel van de applicatie is om video content van de settop box synchroon te stellen met je iPhone en iPad. Alle beschikbare live en on-demand content worden ondergebracht in een functionele app die makkelijk bestuurbaar is. Hiernaast kan je ook nog al je favoriete shows bekijken via iPhone of iPad, daar het hele aanbod van Apple TV ter beschikking wordt gesteld.

Bovendien kan je na afsluiten van je settop box een film of serie weer oppikken via je smartphone of tablet vanaf het moment waar je stopte. Erg handig voor een lange bus- of treinrit. Wel blijken Netflix en Amazon Prime nog steeds afwezig en heerst de vraag of ze beschikbaar worden gesteld in latere updates. Tim Cook laat weten dat de ‘TV’-app beschikbaar zal worden vanaf de release van de vierde generatie aan Apple TVs. Die laat in elk geval nog enkele maanden op zich wachten en zal eerst verschijnen in de VS.

 

Verkooppunten van het merk apple