Video: Hobo Arnhem toont de Focus XD-lijn van Dynaudio

0

Hobo Hifi is al sinds 1965 in Arhnem actief in de audiowereld. Zij nemen jou graag mee in het verhaal van de Focus XD-lijn van Dynaudio.

De Focus XD-luidsprekers zijn digitaal van de bron tot aan de drivers. Bovendien kunnen ze 24-bit/192kHz hi-res bestanden weergeven, zonder dat ze geluidskwaliteit verliezen. De signaalverwerking die vereenvoudigd is, zorgt ervoor dat het geluid op een nog transparantere manier weergeven kan worden en zo nog dichter aanleunt naar het originele.

Er worden heel wat minder gecompliceerde cross-overs gebruikt, hierdoor komt er meer processing-power vrij waardoor de weergave aangepast kan worden aan de gekozen luisterpositie.

Wat ook nieuw is bij deze luidsprekers is de ‘Brightness’-aanpassing. Deze is afkomstig van de LYD pro-studiomonitoren. Deze aanpassing zorgt ervoor dat de hele karakteristiek van de luidsprekers aangepast worden, niet enkel de hoge tonen.

Benieuwd naar wat deze luidsprekers allemaal in petto hebben? Bekijk dan zeker en vast onze video waarin Stefan van Hobo Hifi jou de volledige uitleg geeft.

Verkooppunten van het merk dynaudio