Het Zwitsere Revox brengt een nieuwe platenspeler uit. DeĀ Studiomaster T700. Dankzij hun jarenlange ervaring en know how hebben ze dit apparaat gecreĆ«erd.

In 1956 rolde hun eerste platenspeler van de band. In de jaren daaropvolgend werd hun succes alleen maar groter en groter doordat hun aanbod van draaitafels alleen maar groeide. Tot op de dag van vandaag is het audiobedrijf nog altijd bezig om draaitafels op de markt te brengen met nieuwe technologieƫn.

REVOX STUDIOMASTER T700Dat alles heeft hen gebracht tot deĀ Studiomaster T700-platenspeler. Kenmerkend is hun elegante en tijdloze design gecombineerd met hoogwaardige materialen. Revox wil daarmee vooralĀ muziekfanaten laten genieten van eenĀ audiofiele muziekervaring.

DeĀ T700 is compatibel met verschillende producten: de Joy S119, Joy S120, M-serie , Evolution, Emotion, Exception en hun eerdere B-serie. Je kan de platenspeler ook gemakkelijk integreren in hetĀ multiroom en multi-user systeem van Revox. Dit allemaal wordt mogelijk gemaakt door deĀ ingebouwde phonoversterker.

Een goedeĀ synchronisatie is ook mogelijk dankzij deĀ riemaandrijving en hetĀ hoge draaiplateau ontworpen met eenĀ plateaulager. De toonarmlift maakt ook gebruik vanĀ hydraulische mechanica zodat het nog gemakkelijker wordt om de toonarm te bedienen. Dankzij het koolstofvezel materiaal is deĀ toonarmbuis erg licht maar toch sterk. Dit zorgt voor eenĀ toonarmresonantie tussen de 12 en 14 Hz.

STUDIOMASTER T700

De bediening van de RevoxĀ Studiomaster T700 is ook bijzonder eenvoudig dankzij deĀ aanraaksensoren met achtergrondverlichting. Er is zelfs een speciale functie waarmee je het apparaat kan kalibreren.

Er is nog Geen informatie bekend wat betreft deĀ prijs- of leveringsinformatie. Voor meer informatie, hou zeker de website vanĀ Revox in het oog.

Verkooppunten van het merk revox