‘True wireless’ hoofdtelefoons zijn ondertussen al redelijk goed ingeburgerd op de markt. De vraag naar hoog kwalitatief geluid wordt de laatste jaren alleen maar groter en groter. Om daar op in te spelen, lanceerde Technics eerder deze week de EAH-AZ70W. Die hebben ze gepresenteerd in Las Vegas op technologiebeurs CES 2020.

Met de komst van de EAH-AZ70W willen ze draadloze oortjes in de markt zetten met met een uitstekende ruisonderdrukking. De technolgie de ze daar voor gebruiken noemt ‘Dual Hybrid Noise Cancelling’. Dit maakt het ook mogelijk om windruis te onderdrukken tijdens telefoongesprekken. Met hun kennis die Technics door de jaren heeft opgebouwd, wil het op die manier het meest ideale geluid neerzetten.

Technics AZ70W

De Technics EAH-AZ70W heeft ook een aantal typerende kenmerken.

  • Driver 10mm: Deze grote en dynamische driver moet zorgen voor geluid dat een ruimte goed kan vullen. Bovendien zal de driver ook zorgen voor de juiste bassen.
  • ‘Dual Hybrid Noise Cancelling’: Deze bestaat uit ‘Feedforward Noise Cancelling’- en ‘Feedback Noise Cancelling’ technologie. Dit zorgt voor een mooie combinatie tussen een analoge en digitale verwerking van het geluid.
  • Connectie: De ingebouwde bluetooth antenne zal zorgen voor een stabiele connectie zodat je favoriete muziek nooit onderbroken zal worden
  • Bellen met de EAH-AZ70W: Ook dat is geen probleem dankzij de hoog performante microfoon. Dankzij een speciale technologie wordt er ook voor gezorgd dat windruis onderdrukt wordt tijdens het bellen.
  • Modus: Door je hand twee seconden lang op de sensor te houden kan je eenvoudig wisselen tussen twee modi: “Noise Cancelling”of “Ambient Sound”.
  • Design: Het compacte design en de ronde vorm zorgen voor een comfortabele pasvorm tijdens het luisteren.
  • Levensduur: Met een volledig opgeladen batterij kan je 6 uur lang genieten van je favoriete muziek.
  • Spraakassistentie: Dit is compatibel met Siri, Google Assistant en Alexa.

Bij dit model van hoofdtelefoon hoort een handige, gratis app voor je smartphone: de Technics Audio Connect App. Door het installeren hiervan wordt het je als gebruiker nog gemakkelijker gemaakt om de hoofdtelefoon te verbinden met je smartphone.

Verkooppunten van het merk technics