Het Britse audiomerk Bowers & Wilkins en wereldicoon David Beckham hebben de handen ineengeslagen om een unieke samenwerking van geluid en stijl te creëren. In deze samenwerking komt David Beckhams verfijnde smaak samen met het streven naar perfectie van Bowers & Wilkins. Deze aankondiging markeert het begin van een langdurige samenwerking. Beckham bundelt hierbij zijn passie voor muziek en kwaliteitsgeluid met de ongeëvenaarde reputatie van Bowers & Wilkins op het gebied van uitmuntendheid, vakmanschap en eersteklas design.

David Beckham is al lange tijd fan van Bowers & Wilkins en koos voor deze samenwerking vanwege de gedeelde waarden en zijn persoonlijke ervaringen met het merk. Muziek heeft altijd een centrale rol gespeeld, zowel tijdens zijn succesvolle voetbalcarrière als in zijn persoonlijke leven. Van de muzikale invloeden van zijn ouders tot de soundtrack van zijn beste prestaties op het veld, muziek heeft altijd speciale momenten in zijn leven gemarkeerd. Hij deelt zijn eigen ervaring:

“Ik kan een nummer horen en me precies herinneren waar ik was en wat ik aan het doen was. In onze familie is er altijd muziek bij speciale momenten.”

Bowers & Wilkins Px8De samenwerking begint met een nieuwe campagne rond de bekroonde draadloze ruisonderdrukkende hoofdtelefoon van Bowers & Wilkins, de Px8. Deze hoofdtelefoon is een combinatie van uitstekende prestaties, eersteklas design en comfort. Met geavanceerde ruisonderdrukkingstechnologie en een strak, stijlvol ontwerp is de Px8 een weerspiegeling van zowel de technische expertise van Bowers & Wilkins als de stijlvolle flair van David Beckham.

Giles Pocock, VP Brand Marketing bij Bowers & Wilkins, deelt zijn enthousiasme over de samenwerking met David Beckham. Hij verwelkomt Beckham in de Bowers & Wilkins familie, benadrukkend dat deze partnerschap geworteld is in authenticiteit. Beide partijen zetten zich in voor prestaties, vakmanschap en stijl.

Deze samenwerking belooft veel voor de toekomst. Zowel Bowers & Wilkins als David Beckham zijn vastbesloten om hun gedeelde passie voor muziek, design en kwaliteit naar nieuwe hoogten te brengen.

Met gezamenlijke projecten, productontwikkelingen en campagnes kunnen we verwachten dat deze alliantie een blijvende impact zal hebben op de wereld van hoogwaardige audio. Het is een bewijs van de kracht van muziek en design om mensen samen te brengen en unieke ervaringen te creëren.

Verkooppunten van het merk bowers-wilkins