Peter Neirinck is met AudioPerfect al meer dan 10 jaar ‘aan de gang’. Tot grote vreugde van heel wat muziekliefhebbers, audiofielen, … Eerder in het najaar van 2017 werd een erg leuk evenement georganiseerd om hun 10-jarig bestaan te vieren. Iets waar we nog steeds goede herinneringen aan hebben. Anno 2022 zijn we 5 jaar verder. Zoals dat spreekwoord gaat: time flies when you’re having fun, especially in ‘terms of music’. Proficiat Peter, op naar de 20 jaar! Ook goed om te vermelden: in het najaar van 2007 begon Peter met een eerste deelname aan de toenmalige show van AudioVideo2day in Brugge. Als het aankomt op expertise, kennis en knowhow zit je bij AudioPerfect goed.

Om je alvast een ‘zicht’ te geven op die ‘goede herinneringen’, hieronder een sfeerverslag van hun decenniumshow waarbij je de ‘AudioPerfect vibe’ zelf kan ervaren.

AudioPerfect 15Zoals je kon zien, was er toen al heel wat moois te ontdekken op AudioPerfect’s Decennium Event in 2017. Tijdens de show lieten ze in totaal 7 sets horen, variërend in een prijsklasse tussen de 5.000 en 50.000 euro. Nu we 5 jaar verder zijn, mag AudioPerfect van die tweede nul in het getal ’10’ een ‘5’ maken. 15 jaar aan puur, intens muziekgenot moet gevierd worden. Dat moet Peter Neirinck gedacht hebben. Deze keer wordt het op een iets andere manier gedaan maar de ‘constante’ of ‘rode draad’ doorheen dit alles blijft dezelfde: ‘high fidelity at home’. Er is zelfs een leuke ‘kwinkslag’ aan toegevoegd.

Om het 15-jarige jubileum te vieren, mogen klanten rekenen op een mooie korting. Beslis je om 3 producten tegelijkertijd aan te kopen tussen 15 oktober 2022 en 15 december 2022 bij AudioPerfect? Dan mag je rekenen op 15 procent korting op 1 van de 3 producten. Het is zo dat de korting wordt toegepast op het duurste product. Daarbovenop krijg je nog steeds gratis levering, installatie, afregeling en gebruiksuitleg als de aankoop minstens 2.500 euro bedraagt na de 15% korting. AudioPerfect beklemtoont dat een luidsprekerpaar wordt beschouwd als 1 product.

“Wij behandelen jou als een volwaardige gesprekspartner en niet als klant nummer X of degene die vandaag onze boterham zal betalen. We hopen in ruil dan ook door jou als een volwaardig adviseur en niet als “verkoper” gezien te worden.”

Een zorgvuldig uitgekiend portfolio van AudioPerfect laat het toe om een kwalitatief systeem aan te bieden dat past bij ieders oren en ogen, rekeninghoudend met het budget. Een goede set hoeft niet noodzakelijk een fortuin te kosten, maar een hoger budget betekent uiteraard wel een betere weergave die door iedereen waarneembaar is.

Met andere woorden: wil jij genieten van muziek, concerten of films? Zoek je nieuwe hifi apparatuur zoals luidsprekers, versterkers, platenspelers, cd-spelers, … waarbij jij kan rekenen op een degelijk advies van iemand met tientallen jaren ervaring in het ‘vak’? Dan zit je gerust bij Peter van AudioPerfect. Hier ben je alvast aan het juiste adres. Afspraak op het ‘vertrouwde adres’: Dom Van Asschestraat 2, 8020 Oostkamp (België). Nogmaals proficiat aan AudioPerfect voor hun 15-jarig jubileum namens de voltallige AudioVideo2day redactie.

Nu we je hopelijk ‘warm’ hebben gemaakt om zelf te gaan ontdekken wat AudioPerfect allemaal in petto heeft, ‘werpen’ we graag een ‘figuurlijke blik’ op enkele afgelopen demonamiddagen waarbij hoogwaardige apparaten, telkens opnieuw, de hoofdrol vertolkten. Nieuwsgierig?

Verkooppunten van het merk lyngdorf-audio