AURALiC. Het hoogwaardige audiomerk dat al sinds 2009 bekroonde audiocomponenten produceert die perfect zijn voor thuisgebruik laat weten dat Dynaudio Benelux BV wordt tot benoemt tot exclusief distributeur voor de Benelux. Zelf zijn ze dan ook enorm verheugd om dit grote nieuws aan te kondigen.

Moest je minder bekend zijn met AURALiC: het bedrijf werd opgericht in 2009 door Xuanqian Wang. Het team van AURALiC ontwerpt én ontwikkelt producten met een niet-aflatende aandacht voor detail volgens nauwe toleranties. Inclusief een extreme precisie. Hierbij staan hun passie voor muziek en een ongeëvenaarde expertise in elektronica-ontwerp centraal. Er wordt de nodige zorg besteed aan zowel het ontwerp- als bouwproces. Kort samengevat mag men stellen dat AURALiC een technologiegedreven fabrikant is met een specialisatie op vlak van digitale streamingproducten.

Lees ook


Auralic ALTAIR G2.1De ALTAIR G2.1 van AURALiC is een feit

 


 

Vol trots wordt Dynaudio Benelux dan ook aangesteld door AURALiC als exclusief distributeur voor Nederland, België én Luxemburg. Als distributeur van Dynaudio Home systemen in de Benelux beschikken zij dan over een zeer sterk dealernetwerk. Deze ervaren dealers hebben de expertise om fantastisch klinkende streamingsystemen samen te stellen voor hun veeleisende klanten. Deze systemen worden dan uiteraard gebaseerd op de sfeervolle belevingsproducten die AURALiC maakt.

Benieuwd wat AURALiC jou nog meer te bieden heeft? Spring dan gerust eens binnen bij een vakhandel in jouw buurt en laat je verrassen.

Verkooppunten van het merk auralic