Met veel vreugde kondigt AURALiC een upgrade aan voor zowel hun ARIES G1 als ALTAIR G1: ontdek de G1.1 variant. Deze opwaardering weerspiegelt naar eigen zeggen de drive van AURALiC om te blijven innoveren, alsook de markt van streaming te leiden. Beide modellen genieten van enkele mooie verbeteringen. Zo brengt de G1.1 update onder andere twee nieuwe ‘features’ naar voren. De AURALiC ARIES G1.1 en ALTAIR G1.1 zijn voorzien van een massieve ‘voet’ die ook al terug te vinden was in de bekroonde G2.1 line up. Daarnaast worden de mogelijkheden op vlak van streaming uitgebreider door de toevoeging van AirPlay 2.

AURALiC ARIES G1.1 en ALTAIR G1.1

Maar dat is nog lang niet alles. Naast de AirPlay 2 uitbreiding, en de ‘high-mass base’, verbetert de satijnzilverkleurige basisplaat de algemene esthetiek. Trillingen worden maximaal gedempt wat resulteert in betere geluidsprestaties. Met de ARIES G1.1 Wireless Streaming Transporter brengt de audiofabrikant high-performance muziekstreaming naar jouw system. Sluit hem eenvoudig aan op jouw DAC en stream draadloos je favoriete muziek. Wanneer je beslist om te profiteren van al het moois dat de G1.1 update jou te bieden heeft, kan optioneel interne opslag toegevoegd worden waardoor je muziek op de ARIES G1.1 of ALTAIR G1.1 kan opslaan.

AURALiC ARIES G1.1 en AURALiC ALTAIR G1.1

De ALTAIR G1.1 Digital Audio Streamer, met zijn robuuste wifi connectiviteit en analoge output, betreft een mooie ‘one box solution’ voor al jouw digitale muziek. Sluit de ALTAIR G1.1 aan op jouw versterker of luidsprekers met eigen voeding en geniet van een ‘wereld’ waarbij meerdere opties, qua muziekstreaming, binnen handbereik zijn.

“With these updates, our G1.1 Series products will continue to lead their categories in technology and functionality, providing the best streaming experience in their market sector.”

Daarnaast beschikt de ALTAIR G1.1 over een een verbeterde ‘Femto klok’ die de nauwkeurigheid van de geïntegreerde DAC alleen maar ten goede komt. Dit exemplaar is voorzien van een ingebouwde hoofdtelefoonversterker die nog krachtiger is. Het resultaat? Jouw luisterervaring die wordt gemaximaliseerd.

AURALiC’s ARIES G1.1 en ALTAIR G1.1 hebben elk een adviesprijs van 2.999 euro.

AURALiC ARIES G1 en ALTAIR G1

Mocht je minder bekend zijn met de ARIES G1.1 en ALTAIR G1.1, Het ‘duo’ is ontworpen volgens de strenge normen en blinken uit wanneer het gaat om muziekstreaming in hoge resolutie. De toestellen voldoen aan de wensen en noden van zelfs de meest veeleisende luisteraars. Het eigen ontwikkelde Lightning streamingplatform is, sinds de introductie in 2014, toonaangevend in de branche.

AURALiC wil namelijk het best mogelijke geluid leveren, inclusief een uitstekende gebruikerservaring. Lightning ‘herbergt’ verschillende functies zoals geheugencache, CD-weergave, rippen en draadloos streamen tot 384 kHz PCM en DSD512. Dankzij de Lightning DS iOS app wordt een naadloze integratie werkelijkheid met streamingdiensten zoals Amazon Music, Qobuz, TIDAL, KKBox en NetEase. De ARIES G1 als ALTAIR G1 kan verder overweg met TIDAL Connect, Spotify Connect, AirPlay en bluetooth. Tevens fungeren de sfeervolle belevingsapparaten als een Roon Ready ‘eindpunt’. Op die manier krijg je als consument meer vrijheid om muziek te beluisteren en bedienen zoals jij dat wenst.

Meer weten over dit ‘kwartet’? Op de website van AURALiC lees je er alles over.

Verkooppunten van het merk auralic