De Cambridge CXN (V2) streamer is nog verder verbeterd. Hij heeft een snellere, krachtigere processor, geavanceerde bedieningsfuncties en een verbeterde internetradio-ervaring gekregen en beantwoord hiermee nog meer aan de noden van de hifi-liefhebber.
De mensen bij Cambridge Audio weten heel goed dat een vlekkeloze gebruikerservaring een van de belangrijkste pijlers is bij de aankoop van een muziekstreamer. Tevens is dit een marktgebied waarin een enorme vooruitgang zit en een product van vandaag morgen al snel verouderd kan zijn. Daarom zijn ze doorgegaan met ontwikkelen en hebben ze toch een aantal verfijningen in de Cambridge CXN doorgevoerd.
De nieuwe versie voegt een snellere processor toe en introduceert MPEG-DASH- en HTTP Live Streaming (HLS) -compatibiliteit voor een meer consistente streaming van internetinhoud (dwz internetradio). Dat betekent dat veel radiostations beschikbaar worden met een streamingscapaciteit van 320 kbps.
En last but not least heeft Cambridge het ook gemakkelijker gemaakt om muzieknummers te zoeken via je netwerk, USB of via Spotify Connect.
De CXN (V2) kan nu worden gekocht op de website van Cambridge Audio. De beschikbaarheid en de demonstraties in de winkels wordt binnenkort verwacht.

Verkooppunten van het merk cambridge-audio