Chord Electronics introduceert BerTTi: de nieuwste toevoeging aan de revolutionaire Table Top (TT) serie. Deze volledig gebalanceerde stereo-eindversterker, met een vermogen van 75 Watt, maakt gebruik van de nieuwste ULTIMA dual-feed-forward-topologie. Dezelfde technologie die te vinden is in de bekroonde ULTIMA-versterkers van het befaamde merk.

Chord Electronics BerTTiBerTTi is ontwikkeld met geavanceerde foutcorrectietechnologie, die signalen nauwkeurig monitort en direct corrigeert (lees: nog voordat ze naar de uitgangsfase gestuurd worden). Dit resulteert in een verbluffende nauwkeurigheid, alsook een ongeëvenaarde geluidskwaliteit. En dat allemaal verpakt in een compacte behuizing.

Deze nieuwe aanwinst in de ULTIMA-serie biedt zowel gebalanceerde als ongebalanceerde ingangen en hoogwaardige vergulde luidsprekeraansluitingen. Daarnaast is de BerTTi uitgerust met twee aangepaste voedingen voor verbeterde prestaties, evenals een extra hulprail voor de front-end, die extra spanning levert om de op maat gemaakte MOSFET’s aan te sturen.

BerTTi is volledig in Groot-Brittannië vervaardigd en brengt de next-generation ULTIMA-topologie naar de baanbrekende Table Top (TT) serie. In combinatie met de bekroonde Hugo TT 2 DAC/voorversterker staat dit duo garant voor ongekende sonische prestaties. En dat voor een compact systeem. Met de toevoeging van de Hugo M Scaler, die audio kan upscalen naar 705,6 kHz (oftewel 16 keer de native resolutie van een CD), behoort dit drievoudige systeem tot de absolute topklasse.

De behuizing van BerTTi is gemaakt met aluminium van vliegtuigkwaliteit. Deze telg wordt verkrijgbaar in de kleuren Jett Black en Argent Silver. BerTTi is ondertussen beschikbaar voor pre-order en wordt naar verwachting in september 2023 uitgebracht. Voor meer informatie kan je steeds terecht op de website van Chord Electronics.

Verkooppunten van het merk chord-electronics