What goes up, sometimes comes down. Zo start het nieuwsbericht van Chord Electronics waarin de fabrikant aangeeft dat jij als luisteraar jouw voordeel kan doen. Het is niet zo heel vaak dat dat een fabrikant dit communiceert. Na twee jaar van tekorten aan componenten en scherpe prijsstijgingen, laat het bedrijf weten dat componenten goedkoper zijn dan voorheen.

Sommige IC-chips, samen met andere componenten, zijn teruggekeerd naar hun prijzen van vóór COVID. Bij Chord Electronics geloven ze dat degenen die hebben bijgedragen aan de opbouw van hun audiomerk ook beloond moeten worden wanneer de omstandigheden veranderen. Stel jezelf maar eens de vraag: waarom zouden ze dat niet doen?

“After two years of component shortages and sharp cost increases, we are now purchasing components much more affordably than we were until recently.”

Chord Electronics heeft aanzienlijke prijsverlagingen doorgevoerd voor de volgende modellen: Mojo 2, Poly, Qutest, Hugo TT 2 en Hugo M Scaler.

Chord Electronics prijsverlagingen 2023

Dus, als je op zoek bent naar producten die garant staan voor een uitzonderlijke geluidskwaliteit en bouwkwaliteit: ga zeker eens langs bij een plaatselijke Chord Electronics-dealer. Op die manier kan je dit zelf ervaren. Laatst mochten wij bovendien de Chord Electronics Mojo 2 en Hugo TT2 testen. Wij waren onmiddellijk fan!

De producent voegt er nog aan toe dat deze prijsverlagingen voorlopig gehandhaafd blijven. Alles wordt met trots geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk.

Verkooppunten van het merk chord-electronics