Eerder dit jaar kondigde het wereldwijd bekende Klipsch al hun nieuwste telg aan binnen de welbekende Heritage-serie: de Klipsch Forte IV. De eerste versie van de Forte was een authentieke, gerenommeerde klassieker in het portfolio van Klipsch die eerder in 1985 werd geïntroduceerd. In de loop der jaren volgden telkens nieuwe opvolgers tot bijvoorbeeld in 2017 waarbij de derde generatie van de Forte luidspreker op de markt kwam. Meer daarover lees je hier in dit bericht.

Nu is het Forte-model ondertussen al toe aan zijn vierde generatie, tot grote vreugde van heel wat muziekliefhebbers, audiofielen, … Sinds de lancering was de Forte altijd al een een opvallende luidspreker geweest. De nieuwe Forte IV is voorzien van de nieuwste ontwikkelingen op vlak van akoestische engineering voor geluidsprestaties van topniveau. Aldus Klipsch.

Lees ook


Klipsch Forte IVKlipsch Forte IV: high performance is our forte

 


 

Zoals jullie kunnen zien op de plaatjes hierboven. Het design: ook hier weer typisch Klipsch. Mooi toch? Audioscape, invoerder van high-end audiosystemen, liet ons trouwens weten dat de Klipsch Forte IV luidsprekers deze week nog zouden binnenkomen.

Dat wil zeggen dat vanaf volgende week 20 april de Forte IV vloerstaande luidsprekers van Klipsch ook te bekijken én te beluisteren bij Mediaelectronics in Boortmeerbeek, Wide screen Audio in Gent en New Music in Brussel. Klaar voor puur, muzikaal luistergenot? Ga dan zeker eens langs en ontdek het allemaal zelf.

“Since its inception in 1985, the Forte has been a standout speaker. The new Forte IV features updated cosmetics and the latest advancements in acoustic engineering for premium performance.”

Wil je in tussentijd graag alles ontdekken over de Klipsch Forte IV? Dat kan via de productpagina van hun spiksplinternieuwe telg.

Verkooppunten van het merk klipsch