Ontdek de L-595A Special Edition, een klasse A geïntegreerde versterker van het Japanse Luxman die wordt voorgesteld naar aanleiding van hun 95-jarig jubileum. De ontwerpers hebben vooral de nadruk gelegd op een levendig en muzikaal geluidsbeeld, zonder vervorming, waardoor een audiofiele geluidsweergave altijd gegarandeerd wordt.

Hoe daar o.a. voor wordt gezorgd? Met een vermogen van 2 x 30 Watt (bij 8 Ohm) en 2 x 60 Watt (bij 4 Ohm) is de L-595A Special Edition in de mogelijkheid om zelfs de ‘moeilijkste’ speakers aan te sturen. Krachtige en dynamische prestaties inbegrepen.

De L-595A Special Edition is zeker en vast ‘geen katje om zonder handschoenen’ aan te pakken, zeker gezien het gewicht van maar liefst 28 kilogram. Deze stevige telg is wel zeer exclusief te noemen want er gaan slechts 300 modellen van gemaakt worden. Snel zijn is dus de boodschap.

Lees ook


Luxman D-10XDe lancering van de D-10X CD-speler van het Japanse Luxman is een feit

 


 

Het ontwerp van het frontpaneel van de L-595A Special Edition is overgenomen van de voorganger L-570, waarbij de volumemeter voorzien is van een verlichte ring. Het frontpaneel van geborsteld aluminium, samen met de gepolijste kap die bekend is van de M-900u, is bedoeld als herinnering aan vroeger.

Plaatje, toch? Als je zelf graag een exemplaar in huis wilt halen dan is het nog even wachten tot de zomer die nu in aantocht is. Het is nog niet duidelijk wat de officiële adviesprijs zou bedragen voor de Benelux.

Verkooppunten van het merk luxman