Maak kennis met de nieuwe generatie Grado Prestige: de X-serie. De hoofdtelefoons uit dit portfolio hebben drivers aan brood die volledig herontworpen zijn met behoud van het klassieke Grado-geluid. Inclusief hun beroemde middentonen. Daarnaast omvat deze X-reeks ook een nieuwe hoofdband en kabels. 

“Featuring our new 4th generation drivers, the Prestige Series is the best way to experience the storied Grado sound for the first time.”

Inderdaad, ondertussen zijn ze al toegekomen aan drivers van de vierde generatie. Doorontwikkeling bij Grado Labs ten top. Deze klassiekers, inclusief hun allereerste hoofdtelefoon en metalen exemplaar, weerspiegelen zeven decennia aan Grado Labs.

Grado Labs Prestige X

Deze serie bevat in totaal 6 modellen waaronder de SR325x, SR225x, SR125x, SR80x en om mooi af te sluiten: de SR60x. Wat je er altijd bij krijgt? Grado Labs’ signature Sound voor intens luistergenot.

Zoals eerder vermeld bevatten elk van deze exemplaren drivers van de vierde generatie. Het nieuwe luidsprekerontwerp is speciaal afgestemd op het desbetreffende model. Het heeft een krachtiger magnetisch circuit, een ‘voice coil’ met verminderde effectieve massa en een ‘diaphragm’ dat opnieuw geconfigureerd is. Hierdoor wordt de efficiëntie verbetert, vervorming geminimaliseerd én de ‘harmonische integriteit’ van jouw favoriete muziek behouden.

“Hand-Built in Brooklyn. With Love.”

Wat niet kan ontbreken? Het vakmanschap van de gepassioneerde ingenieurs die onder andere deze Prestige X-serie volledig met de hand maken. Zowel de SR325x, SR225x, SR125x, SR80x als SR60x hoofdtelefoon gaat van werkbank naar werkbank totdat hij klaar is voor je oren.

Lees ook


Grado HempHennep gebruiken bij het ontwerp van een hoofdtelefoon? Dat is wat het audiomerk Grado heeft gedaan met hun nieuwste Hemp

 


 

Benieuwd naar wat voor moois deze modellen je zoal te bieden hebben? Dan is een bezoekje aan een gespecialiseerde winkel in jouw buurt onontbeerlijk. Had je al een mooie hoofdtelefoon van Grado Labs in huis maar overweeg je een nieuw model? Dan komt deze lancering als geroepen. Klaar voor een upgrade?

Verkooppunten van het merk grado