De PartyBox Encore: altijd én overal feest. Zo start JBL de introductie van hun nieuwste draadloze speaker. Daarmee breiden ze hun erg populaire PartyBox-luidsprekerportfolio verder uit. De PartyBox Encore staat synoniem voor een geluid dat ‘100 Watt sterk is’. Bovendien beschikt dit model over een ingebouwde lichtshow die automatisch synchroniseert met de muziek. Daarnaast wordt deze ‘muziekmachine’ geleverd met een draadloze microfoon (digitaal).

Wat je mag verwachten van de PartyBox Encore? Eerlijk? Best wel wat. Allereerst: JBL’s originele ‘Pro Sound’ die we al verschillende keren wisten te smaken in heel wat verschillende reviews van onder andere de CLUB ONE, PartyBox 310, CLIP 4, Live Free NC+ TWS, …

Vervolgens, niet te missen: die 100 Watt aan muzikaal vermogen waar we het eerder al over hadden tijdens de inleiding. Als derde: JBL’s PartyBox Lightshow+. ‘Encore’: een speeltijd van niet minder dan 10 uur. Daarenboven is dit exemplaar spatwaterdicht volgens
IPX4. Een spatje regen? De PartyBox Encore weet er wel ‘weg mee’. Klaar om als muziekliefhebber ‘zorgeloos’ op te gaan in ‘hét moment’?

Lees ook


JBL Live Free NC+ TWS in-ears reviewJBL Live Free NC+ TWS in-ears: Review

 


 

Wat betreft connectiviteit kan een belangstellende vertrouwen op bluetooth, uiteraard (Bluetooth Streaming V5.1). Daarnaast zijn er nog enkele bedrade mogelijkheden om jouw favoriete muziek af te spelen. Dat kan via de USB- en/of AUX-ingang. Verder wordt deze ‘set’ geleverd met een bijhorende digitale draadloze microfoon (AA-batterijen inbegrepen).

“Altijd en overal feest met de JBL PartyBox Encore.”

Het geluidsbeeld dat ten gehore wordt gebracht kan ‘gefinetuned’ worden in de JBL PartyBox-app. Er zal de mogelijkheid geboden worden om 2 luidsprekers aan elkaar te koppelen via True Wireless Stereo. ‘Duaal muziekgenot’ gegarandeerd!

In die speciale JBL PartyBox-app kan men overigens de lichtshow naar wens aanpassen met bijvoorbeeld stroboscoopeffecten. Of gewoon lichtshows die synchroon lopen met de beat van de muziek. Ideaal voor eindeloze ‘karaoke nachten’ tot wel 10 uur.

Dankzij het handvat met rubberen grip kan deze draagbare Party speaker makkelijk meegenomen worden. Al dan niet naar naar een borrel, bootcamp, …

Het zal wel nog even wachten zijn om zelf de ‘party op gang te trekken’, althans toch met de PartyBox Encore bluetooth speaker, aangezien er wordt verwacht dat de luidspreker leverbaar zou worden vanaf de zomer van 2022. De adviesprijs is alvast vastgelegd op €349,-.

Verkooppunten van het merk jbl