Heb jij altijd al willen genieten van muziek in hoge resolutie, maar is je budget misschien wat beperkter? Dan heeft Qobuz misschien wel dé oplossing voor jou want ze komen op de proppen met een zogenaamd ‘DUO abonnement’. Op die manier kan jij de kosten van 1 abonnement delen, in ‘DUO’ uiteraard met iemand anders uit je omgeving. Klaar om ‘prijsbewust’ te genieten van je favoriete muziek in hoge kwaliteit?

Als jij op zoek bent naar een streamingdienst voor muziek, dan zijn er vandaag de dag heel wat mogelijkheden beschikbaar. Denk maar aan Spotify, TIDAL, Deezer, … Maar indien je op zoek bent naar ‘hi-res muziek’, dan wordt het aanbod wat beperkter. Dit impliceert vaak ook een hogere prijsklasse. Niet helemaal onlogisch aangezien je ook meer kwaliteit krijgt voor je geld.

“We are happy to unveil QOBUZ DUO. This offer has been long awaited by our customers, audiophiles and music lovers eager to share their passion for music with one of their family.”

Dat zegt Georges Fornay van Qobuz. Op die manier kan er een unieke én hoogwaardige muzikale ervaring gedeeld worden. En dat tegen een voordelig tarief.

Qobuz komt aanzetten met een leuk alternatief in de vorm van een nagelnieuw abonnement genaamd ‘DUO’. Daarmee wordt toegang geboden tot het platform voor twee personen via slechts 1 abonnement. Beide individuen kunnen dan beschikken over een twee afzonderlijke accounts

Erg handig want op die manier kan bijvoorbeeld iedere luisteraar zijn of haar eigen playlists samenstellen in hun eigen account. Heb jij je bijvoorbeeld voorgenomen om, samen met iemand uit je huishouden, in 2022 nóg meer of nóg intenser te genieten van muziek? Dan kan dat voortaan in ‘DUO’. Meer weten? Surf dan zeker eens naar de website van Qobuz en laat je verassen. Qobuz laat verder nog weten dat ‘DUO’ een aanvulling is op de reeds aangeboden abonnementen zoals onder andere ‘SOLO’ en ‘FAMILY’.

Verkooppunten van het merk qobuz