Vorige week lieten we jullie al weten dat je op zondag 28 november terecht kan van 14u tot 17u bij AudioPerfect in Oostkamp voor een leuke demonamiddag genaamd: budget- en huiskamervriendelijke hifi. Maar daar stopt het niet want ook een weekje eerder heeft AudioPerfect iets moois op de planning staan. Zoals jullie waarschijnlijk al konden raden: ook een demonamiddag maar deze keer luidt de titel als volgt: draadloos muziek streamen.

Bij AudioPerfect laten ze je op zaterdag 20 november, van 14u tot 17u, het verschil horen tussen muziek streamen vanaf een smartphone of tablet naar draadloze luidsprekers (met streamen) vanuit een streaming versterker naar diezelfde draadloze speakers.

De volgende ‘hamvraag’ staat hierbij centraal: klinkt de muziek verfijnder als je er een streaming versterker tussen steekt en zo ja, hoeveel fijner? Er zal gebruik gemaakt worden van de Lyngdorf TDAI-1120 streaming versterker. Luidsprekers ‘van dienst’ zijn de Piega Premium 501 Active Wireless met bijhorende Piega Connect zender/ontvanger. Als dat geen harmonieus geheel zal vormen?

Lees ook


AudioPerfect SonoroDemonamiddag bij AudioPerfect: budget- en huiskamervriendelijke hifi

 


 

Als je erbij wil zijn, stuur dan zeker een mailtje naar peter@audioperfect.be. Afspraak op zaterdag 20 november van 14u00 tot 17u00 in de Dom van Asschestraat 2 (Oostkamp).

Let wel op: een Covid19-certificaat is verplicht. AudioPerfect laat ook weten dat, naargelang regeringsbeslissingen, de demonamiddag kan worden geannuleerd. Laat ons alvast hopen dat dat niet gebeurd. Fingers crossed!

Verkooppunten van het merk lyngdorf-audio