Omdat de coronamaatregelen heel recentelijk verstrengd werden, kunnen ze bij Hifi Home in Brugge jammer genoeg geen ‘normale opendeurdagen’ organiseren. Maar toch willen ze jou de kans gelegenheid geven om op een veilige manier de nieuwigheden te komen ontdekken. Daarom heten ze je graag de volledige maand november welkom in de Maalsesteenweg 149 te Brugge. Uiteraard kan je ook alle andere 11 maanden van het jaar terecht bij het gekende familiebedrijf (lees: Hifi Home) dat beschikt over meer dan 50 jaar ervaring in audio en video.

Wat jullie mogen verwachten? Dat is heel wat. Zo zullen alle modellen van de nieuwe 800 serie van Bowers & Wilkins beluisterd kunnen worden in één van hun 2 luisterruimtes boven. Overigens komt Olivier van B&W op donderdag 11 november langs om dit ‘audiofiele portfolio’ van de vierde generatie te presenteren tijdens 5 sessies (later in dit nieuwsbericht meer daarover). Allen uitkijken daarnaar!

Maar natuurlijk stopt het daar niet want Hifi Home heeft je nog veel meer te bieden. Hieronder een kort overzicht:

 • de nieuwe Zeppelin van Bowers & Wilkins
 • alle nieuwe flatscreens van LG, Philips, Samsung en Sony
 • op de vernieuwde Sonos demowand wordt onder andere de Beam en Roam gedemonstreerd
 • de nieuwe Silver serie van Monitor Audio
 • de 600 serie S2 Anniversary Edition (een reeks die tijdens de tweede lockdown is uitgebracht) – alle modellen kunnen beluisterd worden
 • de B&W 702 Signature (een speaker die door corona niet de aandacht heeft gekregen die ze verdient)
 • de Sony VPL-VW290 4K projector die te bekijken is in de Dolby Atmos demoruimte (dit jaar met de T778 als surround receiver van NAD)

Sinds juni verdeelt Hifi Home ook het Italiaanse luidsprekermerk Sonus Faber waarbij een ‘duo’ wordt gevormd tussen een fraai design en een muzikale topkwaliteit. Redenen genoeg dus om eens een bezoekje te brengen. Bovendien kan je vanaf nu binnenlopen in de 2 vernieuwde home cinema ruimtes op de benedenverdieping.

Lees ook


Bowers & Wilkins 800-Serie Diamond: ervaar het zelf bij PoulissenBowers & Wilkins: de vierde generatie van hun 800-Serie Diamond is een feit

 


 

En als dat nog niet genoeg zou zijn, dan is er op donderdag 11 november een voorstelling van de nieuwe Bowers & Wilkins 800 serie. Zoals eerder al vermeld zal er gedurende een vijftal sessies een presentatie worden gegeven. Afwisselend wordt er wat technische uitleg gegeven en zijn er luistermomenten.

Het topmodel, de B&W 801 D4, zal gekoppeld worden aan 2 McIntosh MC611 eindblokken met een McIntosh C2700 lampenvoorsterker. De bron is een Lumin T2 streamer met bekabeling van Wireworld. Hifi Home voegt er graag aan toe dat de rest van de nieuwe Bowers & Wilkins 800 Serie ook te bewonderen zal zijn.

Om het veilig te houden zijn de plaatsen beperkt. Daarom is vooraf inschrijven via info@hifihome.be of 050/371344 een ‘must’. Je kan kiezen uit onderstaande sessies:

 • Sessie 1: 10u – 11u
 • Sessie 2: 11u30 – 12u30
 • Sessie 3: 14u – 15u
 • Sessie 4: 15u30 – 16u30
 • Sessie 5: 17u – 18u

Waar wacht je nog op? Inschrijven is de boodschap!

Verkooppunten van het merk bowers-wilkins