Eerder lieten we jullie al weten in dit nieuwsbericht dat volgende maand (lees: december 2022) een nieuwe demonamiddag van AudioPerfect doorgaat met als ‘titel’: unieke, Belgische wereldtop luidsprekers. Normaal was 1 demonamiddag voorzien maar door de grote interesse heeft Peter Neirinck van AudioPerfect beslist om niet alleen zondag maar ook zaterdag een demonamiddag te organiseren onder het ‘mom’ van Double Belgian show(s). Allen uitkijken daarnaar!

Als jij dacht dacht dat België geen sfeervolle belevingsproducten produceert van HiFi merken? Dan heb je het mis. Tijdens de Double Belgian show laat AudioPerfect je kennismaken met prachtige muziek, in alle genres. De ‘hoofdrol’ is weggelegd voor de Belgische topluidsprekers: de Ilumnia Magister mkII.

Qua bron is er resoluut gekozen voor de 432EVO Aeon, een streamer van ‘Belgische bodem’ waarbij een term als ‘top’ misschien nog een understatement is. Daartussen zit de beste DAC van Musical Fidelity (M6xDAC), alsook een zeer goede voor- en eindversterker met lampen/buizen van Luxman (‘CL-38uC‘ en ‘MQ-88uC‘). De PS Audio P12 stroomregenerator zorgt voor een ‘schone stroom’. Een feilloze signaaloverdracht wordt gerealiseerd door Furutech snoeren.

Wil jij erbij zijn? Stuur dan zeker een e-mail naar peter@audioperfect.be om je aan te melden. De Double Belgian shows gaan door op zaterdag 10 en zondag 11 december 2022 van 14u tot 18u. Afspraak in de Dom Van Asschestraat 2, 8020 Oostkamp (België). AudioPerfect benadrukt dat ontsmettingsgel aanwezig is. Ben je ziek of heb je symptomen van een besmettelijke ziekte? Dan wordt er gevraagd om je deelname tijdig te annuleren.

Verkooppunten van het merk ilumnia