iFi breidt haar portfolio verder uit met de aankondiging van hun gloednieuwe micro iDSD Signature. Met deze DA-converter luisteren je overal waar je ook bent van je favoriete nummers, en dat zelfs tot 12 uur lang. Klaar om te genieten?

iFi micro iDSD Signature

De iFi micro iDSD Signature is een krachtige DAC met een capaciteit van 4.800 mAh en een gewicht van 295 gram. Dit zijn de twee basiselementen die ervoor zorgen dat dit apparaat je perfecte partner is om ‘on the go’ te genieten van muziek.

Onder de behuizing vinden we twee Burr-Brown DAC-chips terug die zich bevinden in een interleaved-configuratie. Hierdoor kunnen er signalen verwerkt worden tot resoluties van MQA, 2xDXD, PCM 768 en DSD 512. Impressive iFi!

De micro iDSD Signature staat voor een lage ruisvloer en een uitstekende kanaalscheiding waardoor zelfs maar de kleine nuances in een muziekstuk naar boven komen. Om het plaatje compleet te maken wordt de jitter verder nog eens onderdrukt dankzij de Global Master Timing (GMT) femto-precisie klok en een geheugenbuffer van iFi.

De draagbare DAC kan een uitgangsvermogen afleveren van 4,1 Watt waardoor het mogelijk wordt gemaakt om bijna elke hoofdtelefoon aan te sturen. Er zijn in totaal 3 versterkingmodi waaruit er gekozen kan worden: eco, normaal en turbo. Dus afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren kan je een modus selecteren die het best aansluit bij je luisterwensen.

Het is niet meer lang meer wachten om de iFi micro iDSD Signature zelf te gaan ontdekken want in de loop van deze maand zal dit model op de markt verkrijgbaar worden voor afgerond 700 euro.

Verkooppunten van het merk ifi-audio