DTS Play-Fi pakt uit met versie 8.0. Nu, voor je direct ‘aan de slag’ gaat om de nieuwigheden zelf te ontdekken: je moet geen ‘baanbrekende’ wijzigingen verwachten. De verbeteringen zijn eerder minimaal maar daarom niet minder interessant voor onze lezers. Zo laat het bedrijf weten dat ze op de ‘achtergrond’ aanpassingen hebben doorgevoerd voor enkele extra functies die later dit jaar gepresenteerd zullen worden. Klinkt mysterieus, benieuwd wat dat precies inhoudt…

Los daarvan kan je na een upgrade profiteren van enkele belangrijke wijzigingen. Zo zijn de streamingprestaties verbeterd. Ook kan een belangstellende genieten van een geoptimaliseerde AirPlay en Google Cast ‘werking’ voor ondersteunde producten. Voorts communiceert het bedrijf dat er verbeteringen zijn aangebracht wat betreft streamingdiensten.

DTS Play-Fi

Zoals eerder gezegd is dit nog maar het ‘tipje van de ijsberg’. De vernieuwingen klinken misschien niet zo ‘spectaculair’ maar DTS Play-Fi maakt zich sterk dat het hier gaat om een basis voor enkele aankomende productlanceringen, service-updates van muziekplatforms, … Ze hopen binnenkort met hun volgende update verschillende nieuwe functies te lanceren.

DTS Play-Fi voegt er nog aan toe dat sommige gebruikers enkele problemen hebben gemeld met betrekking tot DLNA mediaservers. Ze zijn zich hiervan bewust en hopen deze in een volgende release te kunnen oplossen. Velen hadden naar verwachting al eerder een oplossing verwacht aangezien DTS Play-Fi zich excuseert voor de vertraging. Ze hopen heel snel nieuws én updates met jullie te kunnen delen. Fingers crossed!

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen? Schrijf je dan ‘als de bliksem’ in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en ‘stay tuned’. Klaar om al het nieuws van op de eerste rij te ervaren?