Poulissen Audio Video Center uit Roermond, wie kent hen nu niet? Bijna iedereen uit het Nederlandse Limburg en ver daarbuiten heeft zeker en vast al eens gehoord van dit familiebedrijf dat ondertussen al meer dan 25 jaar bestaat.

“Auralic: inspire the music.”

Momenteel hebben ze een wel heel bijzondere streaming setup van Auralic klaar staan. Het gaat over een opstelling met de Aries G2.1 (streamer), een Sirius G2.1 (up-sampler & room correction), een Vega G2.1 (DAC) en ‘last but not least’ een Leo GX.1 (Master Clock).

Auralic

Auralic Aries G2.1

Dankzij de Auralic Aries G2.1 is het mogelijk om elk hifi-systeem met alle denkbare muziekbronnen te verbinden. Een NAS, een lossless streamingdienst of internetradio? The choice is yours! Plaats je een 2,5 inch SSD of harde schijf? Dan wordt het een volledig functionele muziekserver. De Aries G2.1 biedt het nieuwste op vlak van galvanische isolatie en een ‘schone’ stroom. Tevens heeft het een dubbele Femto-Clock aan boord.

Alle gangbare bestandsformaten worden ‘waarheidsgetrouw’ naar een externe DAC gestuurd. Eén van deze uitgangen is de Auralic Lightning Link. Hierdoor is de volledige setup met elkaar verbonden. De Lightning Link is een bi-directionele 18Gbs verbinding met zeer lage jitter die gebruik maakt van snelle HDMI-type connectoren voor een superieure controle op het datatransport.

Auralic Vega G2.1 (streaming)

De Auralic Vega G2.1 is een DAC die zonder problemen muziek in zeer hoge resoluties tot wel DSD512 en PCM 32 bit/384 kHz toe kan verzorgen. De Vega G2.1 buffert het bronsignaal en ‘schoont dit ook op’ door het gebruik van Auralic’s Tesla Platform. Een primeur is de Auralic Vega G2.1 eigenlijk ook wel omdat het de eerste DAC is die volledig los van de klokfrequentie van het bronapparaat werkt. Daarnaast regelt deze de timing intern.

Auralic Leo GX.1

De Auralic Leo GX.1 maakt dankbaar gebruik van alle kennis die is opgedaan uit de G-serie om daarmee de meest optimale omgeving te creëren voor één van de meest geavanceerde systeemklokken in de high-end audiowereld. Dit model is voorzien van twee klokken, beide temperatuur-gecompenseerd voor constante prestaties en geoptimaliseerd voor extreem nauwkeurige prestaties.

Sirius G2.1

Maak kennis met de Sirius G2.1, de nieuwste en tevens jongste telg die past binnen het portfolio van Auralic. De Sirius G2.1 gebruikt een open standaard. Dit zorgt ervoor dat muziekliefhebbers zowel de processorkracht als het prestatieniveau van hun DAC naar een hoger niveau kunnen tillen.

Deze leuke opstelling is ondertussen al te bekijken en te beluisteren bij Poulissen Audio Video Center. Benieuwd naar de bijzondere combinatie? Maak gerust een afspraak bij Auralic dealer Poulissen in Roermond. Alvast heel veel kijk- en luisterplezier gewenst!

Adres:

  • Poulissen Audio Video Center
  • Schoenmakersstraat 19, 6041 EX Roermond

Contactgegevens:

Verkooppunten van het merk auralic