Naim Audio, het gerenommeerde audiomerk dat onder andere meerdere keren winnaar van de Queen’s Award werd, kondigt een nieuwe draadloze luidspreker aan. Of althans toch een nieuwere versie van hun bekroonde Mu-so 2e generatie draadloze speaker: de Mu-so Wood Edition.

NAIM Mu-so Wood edition

Het mengen van geweldige prestaties, tijdloos design en de nieuwe luxueuze afwerking maakt van de Mu-so Wood Edition een metgezel die zich naadloos laat integreren met klassieke en hedendaagse interieurs. Zo klinkt het alvast bij Stuart Brown, Product Manager bij Naim. Benieuwd naar het design?

De Wood Edition van de nieuwe Mu-so krijg je in een behuizing van Ayous hardhout. Dit is zodanig bewerkt en gelakt door experts zodat het eruit ziet als lichtgekleurd eik. De achterzijde en het front hebben ook een totale ‘make-over’ gekregen. Zo heeft de achterzijde een nieuwe geanodiseerde aluminium afwerking en is het front aangepast met lichtgeweven stof dat garant staat voor een neutrale kleurstelling.

“Geniet thuis van harmonieuze stijl en geluid met de nieuwe Mu-So Wood Edition draadloze luidspreker.”

Draadloos gebruiksgemak wordt naar een hoger niveau getild door de verschillende mogelijkheden die de Mu-so te bieden heeft. Zo kan je direct verbinding maken met de de Naim App of je favoriete streamingdienst. Zowel Spotify, Tidal als Qobuz zijn standaard geïntegreerd. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om verbinding te maken met Chromecast built-in. Op die manier heb je toegang tot bijvoorbeeld Deezer, Google Play en Google Assistent. Leuk toch?

Aan de Apple-liefhebbers werd ook gedacht door de integratie van Airplay 2. Zo kan je gebruik maken van Apple Music Streaming en Apple Home inclusief Siri. Een bluetooth verbinding blijft nog steeds een optie.

Optimaal geluid verkrijgen bij je televisie? De Mu-so Wood Edition stelt je hierbij niet teleur. De verbinding is heel makkelijk tot stand te brengen door via HDMI ARC de luidspreker aan te sluiten op je TV. Voor de gemakkelijkheid kan je ook nog eens in het instellingenmenu het geluid aanpassen zodat jij intens kan genieten van een perfect geluid.

Als je nog meerdere Mu-so’s of Naim spelers hebt, is de multiroom optie zeker iets om in de gaten te houden. Je kan namelijk verschillende speakers met elkaar verbinden. Je ‘muzikale partner in crime’ dus bij een leuk feestje.

De Mu-so Wood Edition is nu (beperkt) te verkrijgen voor een adviesprijs van 1.799 euro. Kijk zeker eens op de website van Naim Audio om er alles over te weten te komen.

Verkooppunten van het merk naim