Buiten genieten op een terras of in je tuin van een film of serie op een beeldscherm? Dat kan o.a. met de nieuwe Samsung Terrace TV. Door een 4K QLED beeldweergave en een extreem hoge helderheid te combineren krijg je een beeld te zien dat haarscherp is en tegelijkertijd de mooiste kleuren oplevert. Aldus Samsung.

Samsung The Terrace

Je zult misschien wel denken: hoe ga ik het beeld ooit duidelijk kunnen zien als de zon hier bijvoorbeeld op schijnt? Dit probleem wordt opgelost door de hoge helderheid van zo’n 2.000 nits. Daarbij zorgt de antireflectielaag voor een ideale kijkhoek en heb je geen last van vervelende zonnestralen op het scherm. Wanneer je ’s avonds in je tuin nog wat televisie wilt kijken zal je alvast geen last hebben van een ‘te fel’ verlicht scherm dankzij ‘Adaptive Picture’. Dit zorgt er namelijk voor dat het beeld wordt aangepast naargelang de lichtomstandigheden.

Als het buiten regent moet je ook niet vrezen voor beschadiging. Hoe? De IP55-graag biedt bescherming voor zowel water als stof. Moest je dit toch niet helemaal vertrouwen, kan je er altijd de meegeleverde beschermhoes omheen plaatsen. Een ander straf kunstje van The Terrace is dat hij nog prima functioneert bij temperaturen tot -31°C. Dat is op zijn zachts gezegd toch wel impressionant te noemen.

The Terrace is natuurlijk voorzien van de slimme functies die Samsung in hun QLED TV’s implementeert. Zo heb je toegang tot de Samsung Smart Hub en kan je met de Smart TV features allerlei apps zoals Netflix, Spotify, … gebruiken.

The Terrace zal beschikbaar zijn in april en dit in drie formaten: 55, 65 en 75 inch. De modellen zullen dan opeenvolgend 3.999-, 4.999- en 6.499 euro kosten. Een leuke toevoeging is dat je The Terrace Soundbar cadeau krijgt bij aankoop van The Terrace tot en met 30 juni.

Een zeer handige TV voor als je buiten eens wilt genieten van je favoriete films of series, zon of geen zon. Kijk zeker eens op de productpagina van The Terrace om er alles over te weten te komen.

Verkooppunten van het merk samsung