Tachtig jaar, dat moet gevierd worden en dat willen ze bij het Japanse Nagaoka heel graag in de verf zetten. Om hun jubileum feestelijk in te zetten lanceren ze twee gloednieuwe mm-elementen die het Jeweltone-portfolio mooi aanvullen. Maak kennis met de JT-80BK en JT-80LB.

De JT-80LB Lapis Blue is het basismodel dat beschikt over een gezette diamant die bevestigd is aan een naalddrager gemaakt van aluminium. Hier loopt het frequentiegebied van 20 Hz tot 20 kHz bij een kanaalscheiding van 23 dB bij 1 kHz. De uitgangspanning bij dit mm-element bedraagt 5 mVolt (5 cm/s).

Het paradepaardje van beide jubileumelementen is natuurlijk de zwarte JT-80BK. Er wordt ons alvast een frequentiebereik belooft dat gaat van 20 Hz tot 20 kHz bij een kanaalscheiding van 25 dB bij 1 kHz. De uitgangspanning zou 3 mVolt bedragen bij 5 cm/s.

Ze zijn allebei, net zoals de JT-1210, helemaal opnieuw ontworpen vanaf 0. Nieuwsgierig hoe ze er nu precies uit zien? Hieronder geven we jullie alvast een impressie van waar je je nu precies aan kan verwachten.

Het is nog niet duidelijk wanneer de Nagaoka JT-80 mm-elementen beschikbaar zullen worden in de Benelux of voor welke adviesprijs. Voor de meest actuele informatie breng je best een bezoekje aan de website van Nagaoka.

Verkooppunten van het merk nagaoka