Genieten van een krachtig geluid ‘in stijl’? Dat is iets dat door JBL mogelijk wordt gemaakt dankzij hun nieuwste Flip 6. Opvolger van hun welbekende Flip 5 draadloze bluetooth speaker. De top 3 waar het audiomerk voornamelijk heeft op ingezet met de komst van deze ‘grotere broer’: connectiviteit, ‘uithoudingsvermogen’ en duurzaamheid. Waar jij op mag rekenen? Het allerbeste geluid dat je altijd binnen handbereik hebt. Aldus JBL.

‘Onderhuids’ staan de twee passieve radiatoren, een krachtige racetrackwoofer en nu ook een aparte tweeter centraal. Door de ‘samensmelting’ van dit ‘trio’ wordt er gezorgd voor diepe bassen, krachtige middentonen en kristalheldere hoge tonen.

De ontwerpers hebben werkelijk gedacht aan ieder detail. Hieronder mogen we verstaan: het nieuwe logo van JBL, de robuuste stoffen behuizing en een reeks van trendy kleuren waarin de Flip 6 leverbaar is. JBL zelf spreekt over de kleinste veranderingen die een een grootste impact hebben.

“Daarbij is de speaker nog krachtiger dan zijn voorgangers, doordat het is voorzien van de nieuwste JBL sound technologie.”

PartyBoost is natuurlijk niet te missen. Bundel je krachten met jouw vrienden en maak ieder geluid nóg groter én beter. Zowel binnen als buiten weet deze Flip 6 zijn ‘mannetje’ te staan. Mede dankzij de IP67 water- en stofdichtheid. Een afspeeltijd van 12 uur? Check!

Lees ook


JBL CLIP 4 ReviewJBL CLIP 4: Review

 


 

Wil jij gaan voor een ‘Dusty Pink’, ‘Grey Stone’, ‘River Teal’, ‘Fiesta Red’, ‘Ocean Blue’, ‘Midnight Black’, ‘Steel White’, ‘Forest Green’, of ‘Squad’ afwerking? The choice is yours. Er zal altijd wel een kleur zijn die bij jou past. Wat je stijl ook is, de Flip 6 is mogelijks wel de perfecte partner voor jou.

Heb jij nou zoiets van: dat wordt ’em? Zeer goed nieuws dan want de JBL Flip 6 is ondertussen al te verkrijgen voor een adviesprijs van €139 in een ‘Midnight Black’ afwerking. ‘Fiesta Red’, ‘Grey Stone’, en ‘Ocean Blue’ zullen in de loop van december 2021 beschikbaar worden. Alle overige kleuren worden in 2022 leverbaar.

En dat is niet alles want JBL is nog een stapje verder gegaan: ook aan de verpakking is gedacht. JBL zet zich namelijk in voor duurzamere, milieuvriendelijke verpakkingen. Daarom dat dit gloednieuwe model verpakt zal zitten in een recyclebare, kartonnen doos waarvan de buitenkant is bedrukt met soja-inkt.

Verkooppunten van het merk jbl