Het voorjaar van AudioPerfect wat betreft demonstraties? Dat ziet er alvast heel erg leuk uit. Of beter gezegd: de demonstraties zullen vermoedelijk klinken als muziek in ieders oren. Zeker als je kijkt naar al het moois dat op het programma staat. Zowel in februari als in maart zitten er verschillende demo’s aan te komen van zowel betaalbare maar al zeer goeie luidsprekers als van veel minder betaalbare maar dan ook verbluffende luidsprekers.

Weekend van 26 en 27 februari

In het weekend van 26 en 27 februari staat er telkens een ultra high-end demo op het programma. Zaterdag 26 februari zal in het teken staan van ‘Zwitserse dipoolzuiverheid uit Zürich’. Er zal gespeeld worden met de Piega MLS 3 dipool lijnbron luidsprekers (€ 35.000,- per paar). Deze audiofiele speakers worden aangestuurd door de L-509X geïntegreerde versterker van Luxman (€ 11.000,-).

De volgende dag, op zondag 27 februari, zal je ook kunnen genieten van een ultra high-end demo. Maar dan zal het ‘muzikale thema’ net wat anders zijn: ‘een topmonitor uit het land van de rijzende zon’. Er wordt uitgepakt met de relatief kleine monitorluidsprekers van Yamaha: de NS-3000 die ronduit verbluffend accuraat zijn. Iets waar we zelf ook al getuige van mochten zijn naar het reviewen van deze hoogwaardige speakers. De aansturing? Dat gaat de taak zijn van Yamaha’s A-S3200 geïntegreerde versterker die we eerder al warm mochten ontvangen in deze review.

Lees ook


Yamaha NS-3000 ReviewReview: Yamaha A-S3200

 


 

Weekend van 19 en 20 maart

Minstens even leuk als het weekend van 26 en 27 februari: zaterdag 19 en zondag 20 maart. Op muzikale wijze wordt het weekend aangevat op 19 maart. De vraag die op zaterdag centraal zal staan: ‘een high-end klinkende actieve draadloze luidspreker, bestaat die?’ Om misschien al een ‘tipje van de sluier’ te lichten: je kan bij AudioPerfect de Premium 501 Active Wireless  van Piega ontdekken (€ 4.990,- het paar, inclusief de Connect zender/ontvanger). Peter zegt daar alvast het volgende over: je weet niet wat je hoort, gezien de superslanke behuizing en kleine drivers. Klinkt veelbelovend. Deze luidsprekers kunnen trouwens volledig stand-alone gebruikt worden. Je hebt verder niks nodig. Behalve een smartphone, tablet of pc om er muziek naartoe te sturen.

En als je daar niet genoeg van zou krijgen: dan is er nog zondag 20 maart. Het thema? voor deze namiddag: ‘betaalbare hifi met ambities richting high-end sound’. AudioPerfect zal je de JM Reynaud Euterpe Jubilé luidsprekers laten horen (€ 2.950,- tot € 3.150,- het paar). Deze speakers zullen een ‘duet’ vormen met de kleine maar wereldwijd bejubelde  TDAI-1120 streaming versterker van Lyngdorf (€ 2.100,-).

Wil jij (één van) deze demonstraties niet missen? Dan kan je uitsluitend inschrijven door een e-mail te sturen naar Peter van AudioPerfect. Kan je niet wachten tot dan? Surf dan gerust eens naar de website van AudioPerfect en ontdek al het moois dat ze jou te bieden hebben. Muzikaliteit troef.

Klaar om ook jouw voorjaar op muzikale wijze in te luiden?

  • Zaterdag 26 februari 2022: Ultra high-end demo ‘Zwitserse dipoolzuiverheid uit Zürich’
  • Zondag 27 februari 2022: Ultra high-end demo ‘Een topmonitor uit het land van de rijzende zon’
  • Zaterdag 19 maart 2022: Een high-end klinkende actieve draadloze luidspreker, bestaat die?
  • Zondag 20 maart 2022: Betaalbare hifi met ambities richting high-end sound

De demo’s zullen starten om 14 uur. Het einde is telkens voorzien rond 18 uur. Plaats van afspraak? Dat is zoals altijd op het ‘vertrouwde adres’ namelijk de Dom van Asschestraat 2 in Oostkamp (8020).

Uiteraard wordt er rekening gehouden met de geldende maatregelen met betrekking tot corona. Mocht je, kort voor de demonamiddag, mogelijke symptomen hebben van een besmettelijke ziekte hebben zoals Covid-19, griep, zware verkoudheid, …? Dan wordt er gevraagd om jouw ‘deelname’ te annuleren.

Verkooppunten van het merk piega