Het Amerikaanse HiFiMan gaat binnenkort nieuwe True Wireless in-ears uitbrengen met bluetooth. 

De nieuwe TWS600 True Wireless in-ears van HiFiMan bieden vanaf midden juli een Bluetooth-verbinding tot maar liefst 150 meter, dankzij de aanpassingen die het bedrijf heeft doorgevoerd aan de standaard True Wireless-chip. De verbeteringen in RF-ontvangst zorgen voor een aanzienlijk verder signaalbereik.

Naast het uitgebreide bereik van de Bluetooth-transmissie, heeft de TWS600 HiFiMan’s topologisch diafragma: elke in-ear’s diafragma, dat mechanische trillingen omzet in geluid, is bedekt met een coating van nanodeeltjes die bijdraagt ​​aan meer sonische details dan normaal wordt geassocieerd met True Wireless-oortelefoons.

HiFiMan TWS600

“Er is geen gebrek aan True Wireless-producten die de markt overspoelen, dus we weten dat als we een HiFiMan-model willen introduceren, het ver voorop moet blijven,” zei Dr. Fang Bian, oprichter en CEO van HiFiMan. “Met de TWS600 behalen we niet alleen een uitstekende geluidskwaliteit, maar dankzij de creativiteit en knowhow van ons technisch team kunnen we onze klanten een ongeëvenaarde Bluetooth-ontvangst bieden.”

Gemaakt door en voor muziekliefhebbers die de best denkbare sonics van hun in-ears eisen, de TWS600 bevat verschillende ingrediënten die uniek zijn voor het merk. De Advanced Alloy Voice Coil van het bedrijf maximaliseert bijvoorbeeld de vocale helderheid en de volledige geluidsreproductie, terwijl de Hi-Tech Magnet garant staat voor maximale gevoeligheid, wat essentieel is voor het bereiken van het best mogelijke geluid van smartphones, tablets en andere draagbare apparaten met laag voltage.

De in-ears van de TWS600 bieden een afspeeltijd van 5,5 uur en nog eens 33 uur beschikbaar vanaf de draagbare oplaadcase. Ontworpen voor actief gebruik, de TWS600 heeft een IPX4-classificatie voor weerstand tegen zweet en vuil gedurende uren onafgebroken gebruik. En dankzij de ultra-lage latentiekenmerken kunnen gebruikers video’s bekijken zonder hoorbare vertraging.

Verkooppunten van het merk hifiman