Recentelijk heeft JBL twee nieuwe sfeervolle belevingsproducten ‘voor het voetlicht’ gebracht. Het wordt omschreven als de meest geavanceerde in-ears en koptelefoons. Maak kennis met de Tour PRO 2 True Wireless oordopjes en Tour ONE M2 hoofdtelefoon. Beide modellen zijn voorzien van de nieuwste functies. Zoals je al kon afleiden van de ‘naam’, behoren de twee ‘producten’ toe aan de Tour-serie. De fabrikant maakt zich sterk dat alles naar een hoger niveau wordt gebracht. Het gerenommeerde audiobedrijf spreekt van een slimme, naadloze gebruikerservaring die wordt gecombineerd met superieure audio. Blikvanger bij die ‘laatste’ is JBL’s Spatial Sound. Bij de oordopjes is dat hun innovatieve smart oplaadcase.

JBL Tour PRO 2

JBL windt er geen doekjes omheen: de Tour PRO 2 wordt geleverd met ‘s werelds eerste smart oplaadcase. Je TWS-ervaring: volledig geoptimaliseerd. Je krijgt meer dan enkel en alleen audio. Je tikt simpelweg op het 1,45″ inch LED-touch display om je muziek te beheren, je oordopjes aan te passen, en oproepen, berichten en social media-meldingen te ontvangen in realtime. Belangrijk om hierbij op te merken: dit kan zonder je telefoon aan te raken. Als dat niet handig is?

Een eenvoudige navigatie en personalisatie zonder dat je je telefoon hoeft op te pakken? Of zonder de JBL Headphones-app te openen? Verbinden: dat is wat belangrijk is, naast uiteraard de geluidskwaliteit.

De Tour PRO 2 van JBL is gemaakt voor productiviteit. Tevens is dit model ontworpen om te inspireren. Optimaliseer je ANC-prestaties, doe de gehoortest in een lawaaiige omgeving en ontspan in pure stilte: de software doet de rest. Aldus JBL. De in-ears zijn voorzien van 6 microfoons die garant staan voor een kristalhelder geluid tijdens ieder telefoongesprek. De JBL Tour PRO 2 klinkt naar eigen zeggen zo goed als hij eruitziet.

JBL Tour ONE M2

Anderzijds introduceert JBL de Tour ONE M2 die de concurrentie overtreft, en zelfs hun eigen koptelefoons. De ‘headphone’ combineert JBL’s beste hybride True Adaptive ANC met JBL Pro-tuned drivers voor het allerbeste geluid. Of je nu onderweg bent, thuis of op het werk: True Adaptive ANC-technologie past zich automatisch aan, overeenkomstig met de omgeving. Ruis wordt vermeden, je luisterervaring wordt geoptimaliseerd.

Geavanceerde ingebouwde spraakherkenning reageert op je stem, pauzeert de muziek en schakelt Ambient Aware in. De batterijduur is maximaal 50 uur, ofwel 30 uur indien ANC geactiveerd is. Ben je toch vergeten om de hoofdtelefoon op te laden? Een laadtijd van 10 minuten staat synoniem voor muziekgenot gedurende 5 uur. Inclusief het legendarische JBL Pro Sound. Met HARMAN’s geavanceerde Personi-Fi 2.0 worden ultieme, gepersonaliseerde geluidsprestaties werkelijkheid.

Bij JBL zijn ze alvast verheugd met deze introductie. Deze JBL Tour-producten verleggen de grenzen van wat er mogelijk is. De nieuwe producten zitten boordevol innovatieve technologieën. Dave Rogers, President bij HARMAN Lifestyle Division, laat weten dat hij heel enthousiast over hetgeen dat ontwikkeld werd door het team. Met name de smart oplaadcase van de JBL Tour PRO 2. De gebruikservaring staat altijd centraal.

Ze benadrukken dat ze de audio-ervaring verbeteren, maar de essentie wordt nooit uit het oog verloren. Het zal nog wachten zijn tot 2023 vooraleer je de Tour PRO 2 en Tour ONE M2 zelf ‘aan het werk’ kan horen. Er is de keuze tussen twee uitvoeringen: zwart of ‘champagne’. Elke telg gaat pas over de toonbank vanaf januari 2023. De JBL Tour ONE M2 haal je in huis voor 299 euro. De Tour PRO 2 wordt leverbaar voor 249 euro.

Verkooppunten van het merk jbl