JBL, het bekende merk op het gebied van audio, heeft onlangs een nieuwe toevoeging aan hun Bar-serie gedaan: de JBL Bar 1300. Tot voor kort was de Bar 1000 het paradepaardje binnen deze line-up, maar JBL is nog een stapje verder gegaan. Deze soundbar is ontworpen om een bioscoopervaring in de woonkamer te brengen, mede dankzij Dolby Atmos en een DTS:X 3D-surround sound. De afneembare draadloze surround speakers mogen niet ontbreken.

JBL Bar 1300

Met 15-kanalen en zes omhoog gerichte drivers, is de JBL Bar 1300 uitgerust met de unieke MultiBeam-technologie van HARMAN. Deze technologie, samen met Dolby Atmos en DTS:X, creëert de ultieme audio-ervaring. Alsdus JBL. Door de afneembare draadloze surround speakers en een 10” draadloze subwoofer, kan een eigenaar helemaal opgaan in de beleving. De surround speakers zijn volledig draadloos. Ze worden aangedreven door batterijen en kunnen gebruikt worden als stand-alone speakers of samen als krachtige stereoluidsprekers.

Lees ook


JBL Live Free NC+ TWS in-ears reviewJBL Live Free NC+ TWS in-ears: Review

 


 

HARMAN’s PureVoice technologie zorgt voor een optimale spraakhelderheid zodat filmliefhebbers de meest complexe plot twists kunnen volgen. Zelfs wanneer het volume van de geluidseffecten hoog is. Deze draadloze speakers kunnen gekoppeld worden aan een Bluetooth-apparaat om als stand-alone speaker te gebruiken. Wanneer je ze aan elkaar koppelt, creëer je krachtig stereogeluid.

“Onze JBL soundbars tillen de thuis bioscoopervaring naar een hoger niveau en de JBL Bar 1300 springt er echt uit.”

Aldus Dave Rogers, President bij HARMAN Lifestyle Division. We hebben een recordaantal functies, drivers en verbazingwekkende geluidsprestaties verpakt in één veelzijdige, gebruiksvriendelijke soundbar.

Gebruikers zijn in de mogelijkheid om hun luisterervaring te personaliseren met de volledig aanpasbare EQ-instellingen, beschikbaar in de app. De JBL Bar 1300 is zeer eenvoudig te koppelen met een stemassistent dankzij een verbeterde connectiviteit. Men kan direct vragen stellen aan Alexa, Google Assistant of Siri.

Lees ook


JBL FLIP 6: Review bluetooth speakerJBL FLIP 6 Review bluetooth speaker

 


 

Bovendien bieden alle soundbars uit de JBL Bar-serie toegang tot meer dan 300 online muziekstreamingdiensten via AirPlay 2, Alexa MRM (Multi-Room Music) en Chromecast built-in. Hierdoor beluisteren gebruikers hun favoriete audio-inhoud, internetradio en podcasts in de beste geluidskwaliteit.

De JBL Bar 1300 is vanaf februari 2023 verkrijgbaar. De adviesprijs bedraagt 1.499 euro.

Verkooppunten van het merk jbl