Ben jij nog op zoek naar een compacte alles-in-één soundbar die zorgt voor een totale 3D-home cinema ervaring? Ontdek dan zeker ook eens de Bar 5.0 MultiBeam van JBL. De audiofabrikant voegde recent vol trots deze nieuwste telg toe aan hun populaire JBL Bar-serie.

De Bar 5.0 MultiBeam levert een ongelooflijk ruime 3D-surround geluidservaring met de allereerste Virtual Dolby Atmos en met onze eigen beamforming-technologie – MultiBeam. Aldus JBL. Deze soundbar is ontworpen om mooi te laten integreren in elke woonruimte qua design maar nog veel belangrijker: vooral om een een unieke luisterervaring te bieden voor het kijken naar je favoriete films, het streamen van muziek en gaming competities.

De Bar 5.0 is voorzien van vier passieve radiatoren die instaan voor een diepe en krachtige bas. Zo wordt er jou als eindgebruiker een helder, krachtig en kamervullend JBL 3D Surround Sound gegarandeerd, zonder gebruik te maken van een extra subwoofer.

Lees ook


JBL blaast dit jaar 75 kaarsjes uit, proficiat!JBL 75

 


 

Bovendien kan de Bar 5.0 met Virtual Dolby Atmos de hoogtedimensies van een film of tv-programma reproduceren, waardoor elke leefruimte wordt omgevormd tot een persoonlijk 3D-theater. Klinkt alvast veelbelovend!

“Naast een geüpgraded compact ontwerp en toegevoegde technologische functies, maakt deze soundbar de JBL Bar-serie compleet, wat de consument een extra laag van innovatie en gebruiksgemak biedt.”

Deze all-in-one soundbar is ontworpen voor gebruiksgemak. De Bar 5.0 is eenvoudig te integreren en werkt met alle voice control en muziekdiensten. Gebruikers kunnen draadloos muziek streamen, via Alexa Multi-Room Music (MRM), Apple Airplay 2 en Chromecast built-inTM, maar ook via Bluetooth.

Deze beloftevolle JBL Bar 5.0 MultiBeam zal verkrijgbaar worden vanaf dit voorjaar voor een adviesprijs 399 euro.

Verkooppunten van het merk jbl