JBL heeft erg leuk nieuws te melden: de JBL 4305P en L75MS Actieve Speakers zijn vanaf nu ROON Ready, wat betekent dat muziekliefhebbers kunnen genieten van hun favoriete muziek in hoge kwaliteit met nog meer gebruiksgemak. Erg leuk!

De JBL 4305P en L75MS zijn allebei uitgerust met geavanceerde streamingfuncties waardoor draadloos muziek streamen een fluitje van een cent is. Met de ingebouwde Google Chromecast, AirPlay, Spotify- en TIDAL Connect kunnen gebruikers gemakkelijk muziek afspelen vanaf hun favoriete streamingdiensten. En nu kan dat ook via het ROON-platform.

JBL 4305P L75MS ROON Ready

Een ROON Ready-compatibiliteit met JBL’s 4305P en L75MS? Check, dubbel check. ROON is een toonaangevend platform voor muziekstreaming en -beheer. Het zorgt ervoor dat je je muziekbibliotheek nog beter kan beheren. Het stelt gebruikers in staat om de volledige potentie van het ROON-platform te benutten.

Om hier gebruik van te maken, hoeven gebruikers alleen maar de resetknop aan de achterzijde in te drukken. Vervolgens kan er gezocht worden naar audio-apparaten in ROON.

“Kom je er niet uit? Dan hebben we altijd nog Nick Ready en horen we graag van je.”

Aldus Reference Sounds. Met de eenvoudige integratie van deze indrukwekkende actieve luidsprekers in het ROON-platform, wordt muziek streamen nog gemakkelijker en leuker dan ooit tevoren.

Met de ROON Ready-toevoeging zetten de JBL 4305P en L75MS muzieksystemen wederom een enorme stap vooruit in de wereld van streaming audio. Met de mogelijkheid om te genieten van muziek in hoge kwaliteit via het toonaangevende ROON-platform, zijn deze actieve luidsprekers nog aantrekkelijker.

Verkooppunten van het merk jbl