Ben jij een fervente Spotify-luisteraar? Dan heeft de gekende streamingdienst leuk nieuws want recent rolden ze een nieuwe versie uit van ‘Your Library’ voor alle mobiele Spotify-gebruikers. Zo kan jij je favoriete Spotify-collecties nog sneller ontdekken. Benieuwd?

Je verzameling van muziek en podcasts binnen Spotify, dat is ongetwijfeld iets heel persoonlijks. Met meer dan 5.000 uur aan content die elke dag wereldwijd wordt uitgebracht en opgeslagen in Your Library, weten ze dat het cruciaal is om snel te kunnen vinden wat je zoekt.

Zo is er nu een meer ‘gestroomlijnde manier’ om jouw verzameling gemakkelijk te verkennen. Dankzij het vernieuwde ontwerp en de toegevoegde functies in het ‘bibliotheek-gedeelte’ hoef je minder tijd te besteden aan het zoeken naar content en het organiseren van jouw verzameling.

Benieuwd naar de belangrijkste features? Hieronder een overzicht.

  • Er zijn nieuwe dynamische filters toegevoegd om jou te helpen door die verzameling heen te bladeren. Kies tussen album, artiest, afspeellijst of podcast om te zien welke audio je hebt opgeslagen.
  • Dankzij de betere sorteermogelijkheden wordt het mogelijk gemaakt om jouw audio weer te geven op alfabetische volgorde, op recent afgespeeld of op naam van de uitvoerder.
  • Er wordt vanaf nu meer controle en een eenvoudigere toegang geboden tot datgene waar je het meest naar luistert. Kies maximaal vier afspeellijsten, albums of podcastshows om vast te zetten voor directe toegang.
  • Gebruik de nieuwe rasterweergave om jouw audiocontent op een meer visuele manier te doorzoeken met albumhoezen, afspeellijsten en podcasts.

De nieuwe Your Library is ondertussen al uitgerold voor alle gebruikers van iOS en Android.