Aankomend weekend zullen weer heel wat muziekliefhebbers, audiofielen, … hun hart weer kunnen ophalen tijdens de New Music High-end Innovation Show.
Heerlijk struinen op een audiobeurs van formaat. Deze keer in Brussel. Plaats van afspraak? Hôtel Courtyard – Marriott. Zoals we eerder al hadden aangekondigd in dit bericht, zijn er voor de editie van 2021 weer heel wat verschillende merken vertegenwoordigd waaronder Russel K, Audioquest, Pro-Ject, … en nog veel meer. Maar ook niet te missen zijn Klipsch, SOtM en Synthesis. Deze merken worden gebracht in maar liefst 3 verschillende ruimtes op het tweede verdiep door distributeur audioscape. Benieuwd naar wat je mag verwachten?

Ruimte 203, 204 en 205. Daar zal audioscape exposeren met heel wat leuke belevingsproducten uit het portfolio van voornamelijk de 3 bovengenoemde merken. Er zal een prachtige symbiose gebracht worden. Een waar schouwspel, voor oog én oor, dat jij hoogstwaarschijnlijk niet wil missen.

Ruimte 1

In de eerste ruimte zal je kennis kunnen maken met de Cinema 1200 soundbar van Klipsch. Inclusief bijhorende subwoofer. Het samenspel van dit ‘duo’ brengt een prachtige ‘5.1.4 sound’ ten gehore. De Cinema 1200 speelt naar eigen zeggen echt op niveau. Ideaal voor als je op zoek bent naar een excellent geluid maar er niet de hoofdprijs voor wil betalen (lees: minder dan 2.000 euro). Ook biedt deze soundbar en sub het grote voordeel dat je niet met individuele componenten hoeft te werken om toch een indrukwekkende geluidsweergave neer te zetten die aardig in de buurt komt… Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding wordt gegarandeerd.

Ruimte 2

Gaan we een ‘trapje hoger’, niet alleen op vlak van kwaliteit maar ook vlak van budget, dan komen we al snel uit in de tweede ruimte waar audioscape zal exposeren. Hierbij mag jij rekenen op The Fives van Klipsch. Maar, niet zomaar gewoon ‘The Fives’. The Fives McLaren Edition. Een speciale uitvoering, volledig in de stijl van McLaren, maar wel met die typische ‘Klipsch sound’ die we eerder mochten ervaren tijdens het reviewen van deze speakers. Deze lieten ons absoluut niet onberoerd.

Wil jij dit zelf ervaren? Ga dan gerust eens langs op de New Music show en loop eens binnen. Klaar om te verrast te worden?

Lees ook


Review Klipsch The FivesReview: The Fives van Klipsch leveren een échte ‘sound’ die je volledig meetrekt in de muziek

 


 

Ruimte 3

Gaan we nog een stapje verder? Of zeg maar: ‘all the way’? Dan komen we terecht in de laatste ruimte. Hier staan de Forte IV luidsprekers van Klipsch centraal. Versterking wordt voorzien door de Synthesis Roma 98DC. Dit wordt gecombineerd met de SOtM sDP-1000EX voorversterker. En de bron? Daar zal de SOtM sMS-200ultra voor zorgen. Inclusief de sNH-10G sCLK-EX netwerkswitch.

Wil ook jij, zowel je ogen als oren, de kost geven? Ga dan zeker eens langs in ruimte 203, 204 en 205 van audioscape op de New Music High-end Innovation Show. En als je er dan toch bent, laat je dan meteen verassen door hetgeen de mooie producten van alle andere partners jou te bieden hebben. Nieuwsgierig naar de andere merken? Je leest er hier alles over.

Verkooppunten van het merk klipsch