Het Deense Lyngdorf brengt twee nieuwe producten op de markt: de MH-3 en BW-3. De MH-3 is een kleine tweeweg luidspreker die je op een eenvoudige manier tegen een muur kan plaatsen. Terwijl de BW-3 een actieve subwoofer is die op een simpele manier gekoppeld kan worden met andere luidsprekers.

Lyngdorf BW-3Lyngdorf wil met de komst van de MH-3 de lat leggen als het gaat over de grootte van de luidspreker. Deze luidspreker kan volgens de fabrikant krachtige en dynamische prestaties neerzetten .

De Lyngdorf MH-3 bevat een midrange-driver van 4 inch die gemonteerd is in een compacte behuizing. Daarom is er ook gebruik gemaakt van een magneet die dubbel zo sterk is t.o.v. traditionele 4-inch drivers. Zo wordt er gezorgd voor audiofiele prestaties met een een lineair frequentierespons en hoge gevoeligheid.

Lyngdorf BW-3Daarnaast werd er ook nog eens de BW-3 actieve subwoofer van de Deense fabrikant gelanceerd die ruimte biedt voor een hogere bandbreedte. Het frequentiebereik van de driver gaat zelfs tot 800 Hz terwijl dat bij de meeste subwoofers maar gaat tot 120 Hz.

Binnen in de BW-3 tref je een klasse D versterker aan van 400 Watt. Naar eigen zeggen zou dit voldoende moeten zijn om de 8-inch driver aan te sturen op een hoog niveau. Deze bevat trouwens ook een enorme magneetmotor die zorgt voor een goede efficiëntie en snelle respons.

Dankzij de versterkermodule zal de woofer passen in verschillende opstellingen omdat de BW-3 gemakkelijk verbonden kan worden met andere audioproducten van het merk. Dankzij het compacte design kan de subwoofer op verschillende manieren geïntegreerd worden in je ruimte.

De nieuwe modellen van Lyngdorf kan je krijgen in een witte, glanzend zwart of matzwarte afwerking. Voor meer informatie kan je best eens een kijkje nemen op de website van de Deense audiofabrikant.

Lyngdorf BW-3

Verkooppunten van het merk lyngdorf-audio