Meze Audio heeft een limited edition van de Elite uitgebracht: ontdek de Elite Epoque. Deze hoogwaardige hoofdtelefoon brengt een eerbetoon aan de ‘Art Nouveau’. Mocht je hier minder bekend mee zijn: dit omvat een inspirerende filosofie die de manier, waarop we naar kunst kijken, voor altijd heeft veranderd. Een mooie combinatie tussen kunst en technologie zeg maar. De Elite Epoque is een tijdloze herinnering aan ‘La Belle Epoque’. Benieuwd naar de sfeervolle introductievideo die Meze Audio heeft gemaakt?

Dit exemplaar behoort toe aan de Art Gallery-collectie van het merk. Deze hoofdtelefoon is zeer exclusief want de oplage van dit vlaggenschipmodel is beperkt. In veel opzichten komen de waarden van Meze overeen met hetgeen waar Art Nouveau voor stond. Toen de fabrikant voor het het eerst begon met het maken van hoofdtelefoons, wilde ze het ‘paradigma’ veranderen in een ‘industrie’ waarbij technologie op de eerste plaats komt. Mét succes!

Net als de kunstenaars van toen, hebben de ontwerpers zich laten inspireren door vormen, texturen en patronen uit de natuur. Wij proberen de creativiteit nieuw leven in te blazen en echte artistieke waarde te brengen in een wereld van massaproductie. Klinkt als muziek in de oren. Meze Audio maakt zich sterk dat een harmonie wordt bereikt tussen enerzijds vakmanschap en anderzijds technologische vooruitgang.

De behuizing van de Elite Epoque heeft een afwerking die het best omschreven kan worden met een term als ‘verfijnd’, inclusief een uitvoering met ‘grijstinten’. Geïnspireerd op iconische architectuurwerken, schilderijen en ontwerpen die de Art Nouveau beweging definieerde.

“This particular style of art had a significant importance throughout my creative journey, and I wanted to express my admiration for it through my own craft.”

Aldus Antonio Meze, hoofdontwerper en oprichter van Meze Audio. Ben je ‘verkocht’ door al het moois dat de fraaie Elite Epoque van Meze Audio jou te bieden heeft? Dan heb je als belangstellende de keuze tussen twee ‘sets’ oorkussens. Overigens ontvang je bij levering een verzilverde PCUHD premium kabel naar keuze. De Elite Epoque van Meze Audio is per direct leverbaar.

Meer weten? Dan is de website van de producent niet te missen.

Verkooppunten van het merk meze