Advance Paris lanceert de opvolger voor de MyConnect 50, de MyConnect 150. Het is een indrukwekkend alles-in-één apparaat, het gaat zelfs van een buizenvoortrap tot een 2 x 190W eindversterker en nog veel meer.

Advance Paris MyConnect 150De Advance Paris MyConnect 150 heeft een serieuze voeding die op zijn beurt kan zorgen voor een enorm vermogen. Zo kan het multifunctionele apparaat zorgen voor 130W aan 8 Ohm of 190W aan 4 Ohm. Wat ook wel opmerkzaam is volgens de fabrikant, de voorversterker maakt gebruik van vacuümbuizen die zorgen voor een uniek audiofiel karakter. Als je wil kan je zelfs 3 paar luidsprekers aansluiten dankzij de verschillende configuraties die mogelijk zijn.

De MyConnect 150 heeft heel wat in petto, hieronder een oplijsting van de meest belangrijke kenmerken.

Streaming en bronnen
Dankzij Advance Playstream is het mogelijk om muziek af te spelen (via WiFi of bedraad) op de netwerkspeler. Het biedt ook ondersteuning voor streamingdiensten zoals Spotify Connect, Tidal, Qobuz, Deezer en Amazon Music. Je kan zelfs luisteren naar verschillende internetradio’s.

DAC
Advance Paris heeft ervoor gekozen om hun gekende AKM AK4490 DAC (32bit/768kHz) in te zetten voor de MyConnect 150.

Hoofdtelefoonversterker
Het apparaat heeft 2 hoofdtelefoonuitgangen aan boord (3,5 en 6,3 mm jack) die worden gevoedt door de hoofdtelefoonversterker. Het leuke is dat je zelfs de uitgangsimpedantie en de versterkingsfactor kan aanpassen.

Draadloos
Het nieuwe paradepaartje van Advance Paris beschikt ook over een digitale ingang die verbonden kan worden met een optionele Advance Acoustic X-FTB01 of X-FTB02 Bluetooth ontvanger.

In- en uitgangen
Hier is zeker geen tekort aan.

  • 2 coaxiale ingangen
  • 3 optische ingangen
  • USB-A en USB-B ingang
  • 7 AUX ingangen
  • 1 Phono MM/MC (high & low input)
  • 2 subwoofer uitgangen

In het persbericht lazen wij een adviesprijs van 1995,- euro. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op de website van Servi-Q of Advance Paris.

Advance Paris MyConnect 150

Verkooppunten van het merk advance-paris