Audiovisie Goethals bestond in 2019 exact 60 jaar. Volgens zaakvoerder Christophe Declerck was dat een reden te meer om een nieuwe, frisse wind te laten waaien doorheen de winkel. Ze hebben hem feestelijk gedoopt tot Spectrum by Goethals.

Audiovisie Goethals staat al heel lang als een paal boven water in Brugge. De bekende handelszaak (voor beeld en geluid) opende in 1959 haar deuren voor het grote publiek in de Katelijnestraat.

Later (in ’90) verhuisde de winkel naar de Baron Ruzettelaan waar ze intussen al een heus klantenbestand hebben uitgebouwd. Christophe heeft naar eigen zeggen al die jaren geprobeerd om te blijven groeien, hun aanbod uit te breiden en hun service te verbeteren. Zo zijn ze bijvoorbeeld sinds 2007 ook erkend als officieel Telenet Center.

Christophe nam in 2018 de rol als zaakvoerder van het bedrijf op zich. Maar hij wil graag de vroegere toekomstvisie (van voormalig zaakvoerder Piet – die momenteel ook nog actief is in de zaak) verder zetten. Zo wil hij bijvoorbeeld blijven inzetten op kwaliteit en service, zo kan je dan een vertrouwensband opbouwen met je klanten. Ze zullen hun klanten dan ook altijd net dat tikkeltje extra geven.

Onlangs hebben ze geïnvesteerd in hun team, kregen ze een B2B-tak voor hun Telenet Center en vanaf nu zal Spectrum by Goethals zich ook richten op zowel kleine als grote projecten. Zo zullen architecten, promotoren, bedrijven en particulieren nu de hulp kunnen inschakelen voor verschillende problemen die te maken hebben met beeld en geluid. Voor meer informatie kan je terecht op hun nieuwe website.

Spectrum by Goethals

Verkooppunten van het merk loewe