Als je nog nooit van JUKE hebt gehoord, het is een soort van app of online applicatie waarmee je centraal van op 1 plek allerlei (smart)speakers in je eigen huis kan bedienen. JUKE geeft naar eigen zeggen het allerbeste voor je oren mét de beste geluidskwaliteit. Luister naar meer dan 70 radiozenders in HD en ontdek een natuurlijkere weergave van de muziek op de radio. Tot in detail.

JUKEKlinkt natuurlijk meteen als muziek in de oren. Maar nu breidt het ‘platform’ verder uit met een aantal nieuwe productfeatures en -innovaties. Daarmee willen ze jou als muziekliefhebber nog sneller en gemakkelijker toegang geven tot de wondere wereld van radio, non-stop muziek en podcasts.

“In deze periode van thuiswerken zien we dat luisteraars, niet alleen veel meer luisteren, maar ook massaal verschillende devices gebruiken. Met JUKE bedienen we deze behoeftes door het lanceren van nieuwe productintegraties die de verbinding en toegankelijkheid vergroten.”

Aldus Patrick Goldsteen, Director Digital Product bij JUKE. Zo is er bijvoorbeeld de Connect feature, daarmee wordt de toegang tot verschillende apparaten vergroot. Reken daarnaast nog op High Definition audio die zorgt voor een nog betere luisterervaring en de introductie van de Huawei quick app vergroot de beschikbaarheid.

Lees ook


Sonos RadioSonos introduceert nieuw Radio HD abonnement

 


 

Naast het vertrouwde Chromecast en Bluetooth, mag nu Airplay aan dit lijstje worden toegevoegd. Of kies je liever voor HEOS of Google Nest? JUKE weet er ongetwijfeld wel raad mee. Vanaf heden wordt ook High Definition audio aangeboden via de app op SONOS.

Als je nog niet helemaal vertrouwd bent met JUKE, surf dan zeker eens naar hun website. Klaar om te genieten van je favoriete radiozender, show, podcast of een bepaald muziekgenre?