Eerder kwam Sonos al op de proppen met hun Radio-abonnement, maar al snel werd daar aan toegevoegd: Sonos Radio HD. Naar eigen zeggen een radiostreamingservice van de hoogste kwaliteit, aldus Sonos. Maar recent hebben ze daar een reeks van nieuwe artiestenstations en muziekshows aan toegevoegd. Bedankt Sonos!

Sonos RadioFan van D’Angelo, FKA twigs, Björk of The Chemical Brothers? Dan is Sonos Radio HD misschien wel iets voor jou. De gekende fabrikant van o.a. leuke audioproducten zoals bijvoorbeeld de Arc, Sub, Move, … onthult nieuwe artiestenstations die speciaal toegewijd zijn aan de muziek van bovengenoemde artiesten.

“Sonos announces the launch of personal stations from D’Angelo, FKA twigs, Björk and The Chemical Brothers, giving fans exclusive access to artists’ latest inspirations and obsessions through hand-selected songs and personal commentary.”

Daarnaast zullen er nieuwe genrezenders aan worden toegevoegd, waaronder bijvoorbeeld Blacksmith Radio van Corey Smyth, veteraan uit de branche en manager van gerenommeerd talent als De La Soul, Vince Staples, Mos Def en Dave Chappelle.

Smyth geeft luisteraars een kijkje achter de schermen in zijn welbekende carrière met reflecties en lessen uit zijn jaren in de industrie, intieme gesprekken met zijn naaste medewerkers en natuurlijk zijn favoriete nummers.

Lees ook


Sonos introduceert nieuw Radio HD abonnementSonos Radio

 


 

Wil je graag meer weten over Sonos Radio HD? Surf dan zeker eens even naar hun website, muzikaal genot verzekerd!

Verkooppunten van het merk sonos