TP Vision, licentiehouder van onder andere Philips Sound, introduceert een aantal nieuwe audioproducten. Zowel binnen het premium- als mid-segment. Hieronder vallen de premium Philips Fidelio L4 hoofdtelefoon (over-ear ANC), luxe TWS draadloze Fidelio T2 hoofdtelefoon (met ANC) en een uitbreiding van de succesvolle GO Sports-serie met de Philips A5508 en A5608. Dit jaar markeert ook de introductie van de eerste Philips slaaphoofdtelefoon: de Philips N7808. Deze laatste werd ontwikkeld in samenwerking met slaapwetenschapper Kokoon.

Philips Fidelio L4: één van de allerbeste wordt nog beter

De Fidelio L4-hoofdtelefoon van Philips blijft trouw aan de Fidelio-filosofie. Het biedt een combinatie van uitstekende geluidsprestaties, een lange batterijduur, actieve geluidsonderdrukking en een perfecte pasvorm én comfort. Allemaal met de premium constructie en afwerking waar deze line-up om bekend staat. Ze beschikken over een 40 mm grafeen gecoate driver die garant staat voor extra stijfheid, zonder extra gewicht. Dit resulteert in heldere midden en hoge tonen, alsook een lagere vervorming. Een energie-efficiënte multi-point-connectiviteit wordt gegarandeerd door de laatste Bluetooth 5.3 versie met Auracast-uitzendingen en LE-audio. Een compatibiliteit met LC3- en LDAC-codecs stelt de Fidelio L4 in staat om een hoogwaardig draadloos geluid te laten weerklinken. Er zijn Hi-Res Audio-afspeelmogelijheden (met behulp van de bijgeleverde 3,5 mm mini-jack-kabel of via USB-C).

Het Hybrid Adaptive ANC-systeem van de Philips Fidelio L4, met vier microfoons, is ook verbeterd met externe microfoonventilatie die omgevingsgeluid (feedforward) naar de achterkant van de oorschelp verplaatst (waar het minder gevoelig is voor windruis). De gevoeligheid van de feedforward-microfoon kan ook automatisch verminderd worden naarmate de windruis toeneemt. Een extra ingebouwde spraakopname-microfoon is bedoeld om achtergrondgeluid te verwijderen. Tijdens gesprekken wordt een kristalhelder geluid gegarandeerd.

De Fidelio L4 heeft een verbeterde batterij die garant staat voor een afspeeltijd van 50 uur. Of 40 uur met ANC aan. Slechts 15 minuten snelladen staat synoniem voor 5 uur extra afspeeltijd. Gemak wordt gegarandeerd met de lederen aanraakbedieningen. Veeg-, tik- en drukacties zijn mogelijk! . Een compatibiliteit met de Google Assistant stemassistent is aanwezig.

De Philips Fidelio L4 is beschikbaar vanaf dit najaar (2023).

Philips Fidelio T2: premium ANC-oordopjes

De Philips Fidelio T2 is een premium ANC-oortelefoon met geavanceerd ontwerp, geoptimaliseerde drivers en Bluetooth 5.3 voor een hoge audio-kwaliteit. Het beschikt over zes microfoons voor adaptieve ruisonderdrukking en spraakopname. De batterijduur is 9 uur met ANC geactiveerd en 27 uur met de oplaadcase. Het is spatwaterdicht (IPX4) en 20% kleiner dan zijn voorganger.

De Philips Fideio T2 is beschikbaar vanaf het najaar (2023).

Uitbreiding van de GO Sports-collectie

De GO Sports-collectie van Philips wordt uitgebreid met twee nieuwe modellen, de Philips A5508 TWS en Philips A5608. Robuustheid, comfort, waterbestendigheid en een hoge audiokwaliteit staan centraal. De A5508 heeft een 8 mm grafeen gecoate driver en hybride ANC, terwijl de A5608 een open-ear model is en bone conduction technologie gebruikt. Beide modellen hebben Bluetooth 5.3 met LC3-codec. Snelle oplaadtijden zijn een feit, alsook een hoge gesprekskwaliteit dankzij het microfoonsysteem.

De Philips A5508 en A5608 zijn beschikbaar vanaf de zomer (2023).

De ultieme nachtrust dankzij de Philips N7808 slaaphoofdtelefoon

De Philips N7808 is de eerste Philips slaaphoofdtelefoon en biedt ultieme nachtrust door de geluiddichte sluiting en het comfortabele ontwerp. Het heeft een ingebouwde MP3-speler en Bluetooth 5.3 voor draadloos afspelen. Het audioproduct is ontwikkeld in samenwerking met slaapwetenschapper Kokoon.

De Philips N7808 hoofdtelefoon heeft een uitstekende geluidsisolatie die werkt in combinatie met een intelligente ruismaskeringsfunctie. De functie gebruikt speciaal afgestemde, langzaam geïntroduceerde witte ruis om pieken in extern geluid die de slaap kunnen verstoren af te vlakken. Daarnaast helpt het nieuwe model dragers gemakkelijker in slaap te vallen door middel van sensoren in de oordopjes. De audiolevering van de oordoppen kan door de gebruiker worden aangepast, waardoor de audio automatisch vervaagt wanneer men langzaam in slaap valt.

De Philips N7808 is beschikbaar vanaf de herfst (2023).

Verkooppunten van het merk philips